Garibaldi Restaurant - Fasıl

Yeme İçme Restoran Garibaldi Restaurant - Fasıl

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: İstiklal Caddesi Perukar Çıkmazı (Odakule yanı) No:3/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 245 25 22 pbx

Web: http://www.garibaldi.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Bir Tatlı Huzur İçin “Garibaldi”
Nezih bir ortamda dostlarla birlikte meyhane keyfini yaşamak isteyenlerin bir numaralı adresi olan Garibaldi’de haftanın 6 günü Türk müziğinin eşsiz eserleri ruhunuzu rahatlatıyor.
Erhan Akman ve Metin Akbaş tarafından 4 yıldır başarıyla işletilen mekanda, Pazar günü hariç, saat 11.00 ile 01.00 arası hizmet veriliyor. (Özel kutlamalar için Pazar günü de hizmet verilebiliyor.)
Garibaldi’de, Erhan Akman eşliğindeki fasıl grubuyla Türk müziğinin huzur veren namelerinde keyifli saatler geçirirken, birbirinden lezzetli mezeler ve yemeklerde keyfinizi pekiştirecek. Türk mutfağının ve meyhane kültürünün hakim olduğu Garibaldi’de börek ve etli pazıyı mutlaka denemelisiniz!

Limitli içki 45 YTL, limitsiz içki 55 YTL...
Kredi kartının geçerli olduğu mekanda menü çok zengin. 12 çeşit başlangıç tabağı, ara sıcaklar, salata, ana yemek, tatlı ve meyveden oluşan menü limitli içki ile 45 YTL, limitsiz içki ile 55 YTL.
Fasıl keyfinin yanı sıra “Özel günlerimi de burada kutlamak istiyorum” diyorsanız Garibaldi sizi ve sevdiklerinizi ağırlamaktan mutluluk duyacak.
Kışın kapalı alanında 130 kişiyi ağırlayabilen Garibaldi, yaz aylarında da Beyoğlu’nun kalabalığından kurtulmak isteyenlere bahçesinde serin bir keyif yaşatıyor.

İster öğle yemeği ister akşamüstü bir kadeh şarap ya da sevdiklerinizle birlikte keyifli bir gece! “Garibaldi için müşteri memnuniyeti 1. kuraldır” diyen Handan Uçmaz ve başarılı ekibi sizi Garibaldi’ye davet ediyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT