Gemi Restaurant

Yeme İçme Restoran Gemi Restaurant

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Asmalımescit Sok. No:7 Kat:5-6 Teras, Tünel Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 97 68

Web: http://www.gemideyiz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Konuklarımızı, her biri farklı bir konsepte sahip olan üç ayrı katta ağırlıyoruz. Kapılarımız sabah 10:00 sularında açılıyor. Şefin hazırladığı zengin ve enerji dolu bir kahvaltıyla başlayan yemek servisimiz akşam 23:00`e kadar sürüyor.

Dilerseniz Güverte`de minderlere ya da kırmızı salıncağa yayılıp yorgunluk atabilir, ne zamandır göz atmaya fırsat bulamadığınız dergileri karıştırıken kışın kış güneşinin, yazın püfür püfür esen rüzgarın tadını çıkarabilir, hafif ve leziz bir öğle yemeği yiyebilir, öğle yemeğine yetişemedim derseniz akşam üzeri enfes tatlılarla kahve keyfi yapabilir, geceye kalırsanız da mumlarla aydınlanan, oldukça şık ve romantik bir atmosferde şefin spesiyallerini ve barmenlerin birbirinden özel, baş döndürücü kokteyllerini deneyebilirsiniz.

Damak zevkine düşükün olanlar için özel olarak hazırlanan A La Carte mönüde; zengin kahvaltılardan doyurucu sandviçlere, hafif kreplerden lezzetli ara sıcaklara, özel soslarla hazırlanan salata ve makarnalardan enfes ana yemeklere kadar pek çok seçenek sunuluyor.

Gemi Bar`da; aromalı kahvelerden şifalı bitki çaylarına, buz gibi limonata çeşitlerinden enfes mojitolara, kokteyllerden shut`lara uzanan oldukça zengin bir içecek yelpazesi bulunuyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT