Giovanni

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Etiler Nispetiye Cad. No:107 Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 287 34 48

Web: http://www.giovanni.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
giovanni ile Etiler`de gerçek İtalyan Pizzası lezzeti...
Damak tadına düşkün olanlara müjde. Özel undan yapılan, İtalyan pizzasına özgü sos ve lezzetlerle zenginleştirilen, taş fırında odun ateşinde pişirilen çıtır çıtır kenarlı, gerçek İtalyan pizzacısı giovanni, Etiler Nispetiye`de açıldı.

Pizzanın anavatanı İtalya`nın Torino kentinde aileden gelen yetenekle 100 yıldır sürdürülen pizza ustalığı, giovanni`de Türk misafirleri ile buluşuyor. giovanni pizza ustaları, İtalya`da 100 yıldır bu geleneği sürdüren pizza ustalarından aldıkları eğitimlerle gerçek İtalyan pizzası lezzetini ve hizmet anlayışını giovanni misafirlerine sunuyor.

The North Shield Etiler`ın üst katında yer alan giovanni, İtalya`nın ince, bol soslu ve çıtır kenarlı pizzalarını Türkiye`ye getiriyor. İtalyan pizzasının en önemli özellikleri hamur, malzeme ve taş fırın üçlemesinin tam anlamıyla uygulandığı giovanni, şık ve zarif dekorasyonu ile göze, lezzetli pizzaları ile damağa hitap ediyor.

giovanni pizzaları özel üretilen un ve mayadan yapılan hamur, tadını bizon sütünden alan İtalya`nın meşhur mozzarella peyniri ve özel domates sosu kullanılarak hazırlanıyor. Birçok farklı malzemeyle taş fırında odun ateşinde pişirilen pizzalar kedi kulağı otundan yapılan salata eşliğinde servis ediliyor. Müşterilerini özel bir shot içki ile karşılayan giovanni`de sebzeli pizzadan deniz mahsullü pizzaya, calzoneden hamsi fümeli pizzaya kadar her zevke uygun 38 çeşit pizza bulunuyor.

Özellikle Levent ve çevresindeki iş merkezlerine yakınlığından dolayı öğle yemeklerinde de tercih edilen giovanni, 11.30-14.30 saatleri arasında% 20 indirim imkânı sunuyor. 11.30-23.30 saatleri arasında hizmet veren giovanni`ye vale servisi ile park sıkıntısını yaşamadan ulaşabilmeniz mümkün. Paket servis imkânı ile de bu lezzeti istediğiniz her yerde yaşayabilirsiniz. giovanni`ye 0 212 287 34 48/49 nolu telefonlardan rezervasyon yapılabiliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT