Gülistan Sofrası

Yeme İçme Restoran Gülistan Sofrası

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Batı Mh. Gezi Boyu Cd. Gülistan Mevkii No:5 Pendik İstanbul

Telefon: 0216 390 99 91 - 0216 390 70 76

Web: http://www.gulistansofrasi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Asya ve Avrupayı birbirine bağlayan ve bir çok medeniyete beşiklik etmiş, Türkiyemizin gözbebeği İstanbul da 1999 yılından itibaren faaliyet gösteren Gülistan Sofrası Pendik sahilindeki 4 katlı köşkünde konuklarına Restaurant-Cafe olarak hizmet vermektedir. Kısa sürede İstanbulun gözdesi haline gelen Gülistan Sofrası Türk-Osmanlı mutfağının birbirinden değişik lezzetlerini sunabilmek için yörelerinin usta ahçılarını bünyesinde barındırarak konuklarına en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Dekorasyonunda ağırlıklı olarak Türk-Osmanlı mimarisi, kiremit ve sarı tonlar kullanılarak, sıcak ve huzurlu bir ortam yaratılımıştır. Bu mimari günümüz koşullarına uygun konforla desteklenmiş; klima, asansör gibi her türlü ayrıntı düşünülmüştür. Pendik Gülistan Sofrası; 75, 250, 450 kişilik restaurant salonları, kafeteryası, 650 kişilik bahçesi, çocuk oyun parkı alanlarından oluşan deniz manzaralı özel mimarisi ile size İstanbul`un istisna mekanlarından birinde hizmet sunmaktan mutluluk duyar. Özel dekore edilmiş V.I.P. salonumuzla; nişan, düğün ve şirket tolantılarınızda hizmetinizdeyiz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT