Hardal

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak, Restaurant, Club-Bar

Adres: Teşvikiye Mah. Atiye Sok. No.12 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 219 73 23

Web: http://www.hardal.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Mar Group`un hareketli mekanı Hardal, eğlenceli dekorasyonu ve iştah açıcı leziz mönüsüyle Asmalımescit ve Nişantaşı`nda dikkatleri üzerine topluyor. Gün içerisindeki stresten bir saatte olsa uzaklaşarak gününü keyiflendirmek isteyenler Hardal`ın dünya mutfağından oluşan mönüsünü tercih ediyor.

Birbirinden farklı lezzetleri kaliteli bir hizmetle sunan Hardal`ın sengin mönüsünde; Meksika lezzeti Fajita`dan İtalyan makarnalarına, mzel soslarla hazırlanmış hamburger çeşitlerinden salatalara kadar birçok lezzet bir arada bulunuyor.

Hardal, lezzetli yemek alternatiflerinin yanı sıra kendine özgü kokteylleri ve cazip promosyonları ile de haftanın 7 günü 10:00-02:00 saatleri arasında misafirlerine kusursuz bir hizmet sunuyor.

İstanbul`un lezzet durakları arasında yer alan Hardal, farklı eğlence anlayışı ile de ön plana çıkıyor. Hardal`da ayrıca hafta içi sürprizler sizleri bekliyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT