Hayal Kahvesi Akatlar

Yeme İçme Restoran Hayal Kahvesi Akatlar

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Akatlar Mah. Cumhuriyet Cad. No:4/6 Club Sporium, Akatlar Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 282 79 46 - 0212 282 72 91

Faks: 0212 325 68 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Hayal Kahvesi Akatlar
cafe - bistro


yeni Hayal... yeni konsept... yeni ruh...
Hayal Kahvesi Akatlar`da!
1992`den beri İstanbul gece yaşamında farklı ve sorumlu bir rol oynayarak kült bir marka haline gelmiş olan Hayal Kahvesi, geliştirilmiş Cafe-Bistro konsepti ile Akatlar Club Sporium içinde açıldı.

Etiler-Akatlar bölgesine yeni bir heyecan getiren Club Sporium İstanbul`un en büyük ve en son teknoloji ile donatılmış, içinde SPA ve Anti-aging merkezinin, dükkanların bulunduğu bir yaşam merkezidir.

Müzikte ise Zarifi, Suada ve Club Eros`tan tanıdığımız DJ Ergun haftanın 6 günü yepyeni arşivi ile Hayal Kahvesi Akatlar`da olacak. Hayal Kahvesi 100 kişilik oturma ve yemek kapasitesi, 120 kişilik teras, 40 kişilik çay ve dinlenme alanıyla misfirlerine sabah 08:00`den gece 01:00`e kadar hizmet veriyor.

Ne Yiyorsanız O`sunuz!
Tükettiklerimizin kalitesinin, sağlığımız üzerinde son derece etkinli olduğunun bilinciyle mutfağını şekillendiren Hayal Kahvesi Akatlar, Mutfak Sanatları Akademisi`nin baş ahçısı Şef Fatih Güven yönetimindeki genç, yaratıcı ve stil sahibi ekibiyle, pizzadan Uzakdoğu yemeklerine, makarnadan hamburgere kadar uzanan, geniş dünya mutfağı mönüsüyle sizleri benzersiz bir lezzet yolculuğuna davet ediyor. Hayal Kahvesi Akatlar`ın mutfak felsefesini, pişirilen ürünün tazeliği ve organik olmasına kadar, sağlıklı pişirme teknikleri üzerine kafa yoran bir anlayış oluşturuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT