İhtiyar Balıkçı

Yeme İçme Restoran İhtiyar Balıkçı

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: İskele Caddesi Liman Sokak No:5 Yeşilköy İstanbul (Yeşilköy Marina) Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 574 22 78

Faks: (0212) 574 22 79

Web: http://www.ihtiyarbalikci.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Eski adıyla Ayestefanos yeni haliyle Yeşilköy bölgesinde, Yeşilköy Marina içinde bulunmaktadır. Bir yemek öncesi yada yemek sonrası deniz kenarında yürüyüş yapmanın zevki de bir başka olacaktır. Tarihi semt içinde farklı din ve mezheplere ait çok sayıda cami, klise, tapınak, okul ve dernek barınmaktadır. Dolayısıyla kültürel zenginliği çok olan köklü bir semttir. Havaalanına 10 dk mesafede, dört ve beş yıldızlı çok sayıda otellerede komşu sayılır.

İçerik olarak, balık ağrlıkta olmak üzere farklı deniz mahsülleri ve farklı kültürlere ait yemek, meze ve ara sıcaklar, dönüşümlü olarak misafirlerin hizmetine sunulmaktadır. Temiz huzurlu ve iç açıcı bir ortam, kaliteli servis hizmeti ve hesaplı oluşundan ödün vermeyen İhtiyar Balıkçı, siz deniz tutkunlarını keyifli bir yemek için bekliyor. İkinci ve üçüncü katlarda şarabınızı yudumlarken denizi seyredebilirsiniz. İhtiyar Balıkçı, 11:00 - 24:00 arazı hizmetinizde. American Express dahil olmak üzere tüm kredi kartları ile ödeme yapabilirsiniz. Nakit ödemelerde %10 indirim uygulanmaktadır. Her salon 35`er kişilik olup bu rakam bahçede 50 kişiye yükselmektedir.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT