Innjoy Cafe

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Bağdat Cad. No:391/11 Şaşkınbakkal Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 368 11 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Yeni Alışkanlığınız: Innjoy Cafe
Anadolu Yakasının kalbi Bağdat Caddesi’nde müşterilerine sınırsız hizmet anlayışını ve kalitesini sunan Inn Joy Cafe, zengin menüsü ile dikkatleri çekiyor.

Anadolu yakasının kalbi Bağdat caddesinde açıldığı ilk günden beri cafe konseptine yeni bir soluk getiren Inn Joy Cafe, yenilenmiş mutfağı, kendine özgü dekorasyonu ile müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor. Inn Joy Cafe’nin alışılan samimi ortamının yansıtıldığı alanda restoran, cafe ve bar olarak hizmet veriyor.

Günün her saati mutlaka ağzınıza layık bir şeyler bulabileceğiniz I Inn Joy Cafe `de; yemeklerinizi zengin şarap seçenekleri ile daha da samimi bir ortama çevirebilirisiniz. Menemenden, kahvaltı tabağına; kalamar tava`dan, nachos`a; deniz ürünlerinden, vegetarian mönülerine, diet yemek alternatiflerinden, eğlenceli çocuk mönülerine kadar alternatif bulabileceğiniz Inn Joy Cafe’de alışveriş arası kahve molası da vazgeçmeyeceğiniz yeni alışkanlığınız olacak. Özellikle Inn Joy Cafe `nin "beyaz çikolatalı cheesecake" ini yedikten sonra, başka hiçbir yerde cheesecake yiyemeyeceğinizi garanti ediyoruz.

Mütevazı ve konforlu bir manzaranın keyfini arttıracak lezzette yemekleri ve hiç bir yerde bulamayacağınız çeşitte özel kokteylleri ile Inn Joy Cafe, misafirlerine eğlenceyi, seçkin müzikler eşliğinde sunuyor. Ayrıca; birbirinden lezzetli yemeklerinizi yerken ya da kahvenizi yudumlarken biryandan da ücretsiz Digiturk ve D-Smart keyfinide doyasıya çıkarabileceksiniz.

Seçkin ve sosyal kitlesiyle önce sıcak bir cafe, sonra attığınız ilk adımda büyüsüne kapılacağınız geceleri sabahlara bağlayacak bir restaurant-bar, olarak hizmet veren Inn Joy Cafe, günün her saatinde ziyaretçilerine samimi ve konforlu bir ortam sunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT