İsm-i Nur

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Osmanlı Mutfağı, Ev Yemekleri, Akdeniz Mutfağı

Adres: Abdi İpekçi Cad. No: 81/3 Maçka Şişli İstanbul

Telefon: 0212 291 25 70 - 231 01 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Maçka Demokrasi Parkı karşısında önünde verandasıyla küçük, şirin bir cafe-restaurant İsm-i Nur... Kendi evinizdeymiş gibi rahat ve huzurlu bir ortamda Maçka Parkı`nın manzarası eşliğinde zengin ve renkli bir menüden seçenekleri tadabilirsiniz.
Makarnaları, salataları, meyve ve sebzeleri rengarenk ve enfes tadlarla buluşturan özgün yemekleriyle İsm-i Nur, sakin, kaliteli ve samimi ortamları sevenler için bulunmaz bir seçenek...

Timeout, Life başta olmak üzere bir çok dergi ve gazetede defalarca seçkin mekanlar arasında yer alan İsmi-i Nur, iç mekanıyla ve önündeki küçük, şirin bahçesiyle toplam 45-50 kişiyi ağırlayabiliyor. Pazar günü kapalı olan İsm-i Nur, hafta içi 09.00-21.00, C.tesi günleri 09.00-19.00 arasında hizmet veriyor. Hafta içi öğlenleri rezervasyon gerektiren mekanda CD`den jazz, yabancı slow gibi huzur veren müzikler çalınıyor.

Yakın çevresine servis kolaylığı sağlayan mekanda her gün doğal ürünlerle dolu muhteşem bir kahvaltı keyfi yapmak mümkün. İsm-i Nur`un leziz ve bol çeşitli menüsünde İsm-i Nur Böreği (yufka içinde özel hazırlanmış çeşitli sebzelerden iç, üzerine fesleğenli taze domatesten sos ve yoğurtla servis), nane ve sakızlı muhallebi, meyve-sebze karışımlı rengarenk zeytinyağlılar (portakallı enginar, armutlu yer elması vb.), makarnalar, ev yapımı çıtır leziz ve sebzeli mantılar (patatesli mantı, patlıcanlı mantı, ıspanaklı mantı vb), taze sıkılmış limonata (portakal-greyfurt- limon ve nane karışımı), şinitzel, tiramisu ve salatalar en çok rağbet gören lezzetler arasında geliyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT