İstiridye Balık

Yeme İçme Restoran İstiridye Balık

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Dericiler Sokak No 8 Karaköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 17 72

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

1930’lu yıllarda açılan İstiridye Balık Karaköy Dericiler sokakta balık severlere 80 yıldır hizmet etmekte. Dünyanın dört bir yanından getirilen denizcilik malzemelerinin sergilendiği İstiridye Balık yenilenen müze konsepti ile İstanbul’un nadide müze restoranlarından biri olmaya aday. Sıcacık atmosferi, seçkin ve çok çeşitli menüsü hem bir balık ziyafeti çekeceğinizin hem de denizciliğe dair birçok şey öğreneceğinizin müjdesini veriyor.

Balık İstiridye Balık’ta sadece balık değildir. Tarihi dokusuyla karaköy sokaklarında en lezzetli Balıkları İstiridye Balık’ta bulunur, sadece kömür ateşi kullanılır. Balık, İstiridye Balık’ta damağa ve göze hitap edecek şekilde hazırlanır. Özel olarak Kağıtta Levrek, Levrek Şiş, Dil şiş, Minekop şiş, palamut şiş, karides şiş, kalamar, levrek ızgara ve palamut ızgara bulunur. Ayrıca mevsim balıklarının hemen her çeşidini en lezzetli halleri ile İstiridye Balık’ta bulabilirsiniz.

İstiridye balık sadece en iyi balık yiyebileceğiniz yer değil ayrıca, özel konuklarınızı davet edebileceğiniz, iş toplantılarınızı düzenleyebileceğiniz bir balık restorandı olma özelliğini de taşıyor. İstiridye Balık’ta bulunan özel odalarda bütün akşam boyunca sadece size ve misafirlerinize özel hizmette bulunulur.

1930’dan beri gelen aile restoranını 30 yıldır Necdet Karacan işletiyor, Necet Karacan ve Genç girişimci Stephen Ferry bu yıl başında İstiridye Balığa ortak oldular. İyi bir hizmet ve müşteri memnuniyetini ilke edinen "İstiridye Balık " her zaman daha iyisi için çalışıyor. İstiridye Balığın sunduğu eşsiz lezzet ve konukseverliği ile birçok tanınmış işadamı, gazeteciler, politikacılar ve sanat dünyasından birçok müdavimi bulunuyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT