Kallavi Etiler

Yeme İçme Restoran Kallavi Etiler

Mutfak Türü: Türk Mutfağı, Meyhane, Restaurant

Adres: Aytar Caddesi Levent İşhanı No:3/12 Etiler girişi, Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 270 90 77 - 282 70 70

Faks: 0212 283 57 45

Web: http://www.kallavi.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Kallâvi kelimesi, ilk olarak Osmanlı döneminde sadece vezirlerin giydikleri büyük kavuğun adı olarak karşımıza çıkmış, daha sonra bu kelimeye kocaman, büyük gibi anlamlar yüklenmiştir. Kelime olarak manası değişse de değişmeyen tek şey kallavi kelimesi daima en önemli, en iddialı ve en özel durumları anlatan bir kelime olarak Türk Dilbilgisi`nde yerini almıştır.

İstanbul eğlence yaşamında ise Kallâvi ilk olarak 1992 yılında Beyoğlu`nda Kallâvi sokak No: 20 `de açılmıştır. Adını adresinden alan bu meyhane (Kallâvi 20) çok küçük olduğu için gelen taleplere cevap veremediğinden ikincisini açmak zaruri olmuştur. 1995 yılının haziran ayında franchising (isim hakkı) yöntemiyle KALLAVi ETiLER açılmıştır.(Başka şubemiz yoktur)

5 yıldan beri KALLAVi ETiLER müşteri mutluluğunu ön planda tutan üstün servis, kaliteli yiyecek ve limitsiz eğlence anlayışıyla ve ciddiyetle hizmetini sürdürmektedir.

KALLAVi ETiLER `de haftanın yedi günü CANLI FASIL programı yapılmaktadır. Ses düzeni, mikrofon, hoparlör yoktur. Kanun, ud, keman ve darbukadan oluşan fasıl ekibinin akustik olarak meydan faslı şeklinde icra ettiği program 21:00-24:00 saatleri arasında 3 bölümden oluşmaktadır. 1.bölümde Klasik Türk Sanat Müziğinden örnekler sunulmaktadır, 2. ve 3. bölümlerde ise daha güncel, popüler ve herkesin eşlik edebileceği eğlenceli şarkılar çalınmakla birlikte misafirlerimiz kalkıp oynama imkanı da bulmaktadır.

İşte bu özelliğinden dolayı ( ki daha sonra rakiplerimiz tarafından taklit edilen ) LİMİTSİZ EĞLENCE kavramını İstanbul`a ilk tanıtan mekan KALLAVi ETiLER`dir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT