Karadabalık

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Nispetiye Caddesi No:47/2 Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 287 34 48

Faks: (0212) 263 78 1

Web: http://www.karadabalik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Etiler`de bir Ege rüzgarı: karadabalık...

Ege sahilinde bir balık restoranının verdiği sıcaklığı Rum evlerinin özgün mimarisi ile harmanlayıp, semtin şık atmosferi ile buluşturduk. Şehrin kalabalığından uzaklaşıp, kendinizi rahatlatacağınız ve lezzetli balıklarla ödüllendireceğiniz bir mekan yarattık. En leziz meze ve balıklara, profesyonel işletme kültürümüzü ekledik. Dört mevsim Kaz Dağları`ndan gelen taze otlarımız, her gün yenilenen balık ve meze menümüz ile size Etiler`de bir Ege rüzgarı yaşatmak için yola çıktık...

Taze balık için neredeyse Cunda Adası`yla köprü kuran karadabalık, saf zeytinyağını Edremit`ten, süt ürünlerini Cunda Ada Mandıra`dan, günlük yeşillik ve sebzelerini Ayazağı`nda Sebzeci Mehmet`ten alıyor. Bozcaada`dan domates reçeli ve Sakız Adası`ndan sakız reçeli geliyor. karadabalık`da mezelerinizi meze dolabından görerek seçiyorsunuz. Günlük olarak değişen mezelerden tek nefeste sayabileceklerimiz Adabörülcesi, Kayakoruğu, Hoda Otu, Ermeni usulü Ahtapot, Izgara Cunda Kelle Peyniri, Levengin. karadabalık`a özgü sıcak mezelerden bazıları ise Deniz Mahsüllü Köz Biberli Dolma, Sakızlı Ahtapot, Dağ Kekikli Balık Pirzola, Rum Usulü Karidesli Balık Lokma. Tatlılar ise Karitopita ve Bozcaada`dan Domates Reçelli Dondurma.

Balık çesitleri mevsime göre değişiyor. Taze balıklar meşe odunu ateşinde pişiriliyor. Akdeniz ve Ege esintisinden gelen müzikle Dülger, Kırlangıç, Jumbo Karides, Lipsos, Lüfer, Mercan, Sinarit, Deniz Levreği gibi balıkların en lezzetlilerini yiyebileceğiniz karadabalık, uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor.

Kısa zamanda kendine geniş bir müdavim kitlesi yakalayan karadabalık, bir çok ünlü simanın da uğrak yeri olmayı başarmış. Ajda Pekkan`dan Deniz Akkaya`ya, Müjde Ar, Reha Muhtar ve Mahsun Kırmızıgül`den Okan Bayülgen ve Hande Ataizi`ne kadar bir çok ünlü karadabalık`ın lezzetleri ile tanışmış bile. Etiler`de taze meze eşliğinde enfes balık, hoş muhabbet ve Ege tınıları arayanlar mutlaka denemeli.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT