Kasaba Restaurant

Yeme İçme Restoran Kasaba Restaurant

Mutfak Türü: Fusion

Adres: Atatürk Mahallesi Münir Nurettin Sokak No:3/B Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 883 75 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Yılların deneyimini lezzetleri ile birleştiren Kasaba Restoran, İskender, Döner, Pide ve Steak lezzetlerinin seçkin tatlarını sunuyor misafirlerini lezzetin doruklarına çıkartıyor. İstanbul’un batısında Beylikdüzü’nde açılan Kasaba Restoran, uluslar arası alanda şöhrete sahip Türk lezzetlerini birbirinden güzel yorumuyla sizi seçim yapmakta da zorlayacak.

İstanbul’un yeni çekim merkezi Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan Kasaba Restoran, merkezi lokasyonu, ücretsiz vale hizmeti ve tüm misafirleri için en ince detayına kadar düşünülmüş konsepti ile size yepyeni bir anlayışla hizmet veriyor. Bu çok özel restoranda Express restoran kısmı, üstü açılır terası ile 500 kişilik oturma kapasiteli A La Cart bölümü, uzman pedagog eşliğinde çocuk oyun alanı, mescit ve özel gün ve toplantılarınızı organize edebileceğiniz VİP Toplantı salonu ile Kasaba vazgeçemeyeceğiniz yeni adresiniz olacak.

Steak lezzetine getirdiği yeni yorum ile Kasaba Restoran özel olarak terbiye edilmiş , çok özel işlemlerden geçmiş etlerden hazırlanan Steak’leri ile de göz dolduruyor, isterseniz Steak’ lerinizi özel Steak kısmında yiyorsunuz isterseniz de şartlandırılmış özel dolaplarda sizin için hazırlanan Steak’leri şarküteri bölümünden alabiliyorsunuz.

Kasaba Restoran et konusundaki uzmanlığını mönülerinde yer alan et lezzetleri ile sizlere sunuyor , daha önce hiç böylesini yemediğiniz kuzu ciğeri , mükemmel terbiyesi ile kuzu pirzola , özel salataları ile damağınıza hitap ediyor.

Express restoran da bulabileceğiniz, benzersiz döner lezzeti, lahmacun ve pide çeşitleri ile de Kasaba sizin yeriniz olmaya şimdiden aday…

Standart Lezzetini Müşterisi İle Paylaşan Anlayış
“ Kasaba Sizin “ tam bir lezzet üssü aradığınız her şeyi bulabileceğiniz, keyifli zamanlar geçirmeniz için hizmet veren Kasaba Restoran içerisinde bulunan şarküteri kısmında tadını unutamayacağınız ürünleri alabilecek, organik ürünleri bulabilecek ve eşsiz Kasaba Kahvaltılık ürünlerini tadabileceksiniz, Kasaba Sucuk, Kasaba Kavurma, Kasaba Salam tazeliği ve doğallığı ile kahvaltılık anlayışınızı değiştirecek, Şarküterinin en favori ürünlerinden Kasaba Sucuk tadını unutamayacağınız yeni alışkanlığınız olacak.

Kasaba İstanbul Beylikdüzü mevkiinde E-5 üzerinde tüm İstanbul’a hitap ediyor, çok yakında deneyimlerini Büyükçekmece de açılacak yeni şubeleri ile Balık konusunda ki farklılıklarını da ortaya koyacak.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT