Köftecim

Mutfak Türü: Ev Yemekleri, Türk Mutfağı

Adres: Valikonağı Cad. Kuyumcu İrfan Sok. No: 14/A Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 343 94 66

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Rizeli iki kardeşin 2009`da açtığı Köftecim, Nişantaşı Sağlık Ocağı`na çok yakın bir yerde. Yakın çevresine yemek ve tabldot servis hizmeti veren 25 kişilik tipik bir esnaf lokantası.

Özellikle köfte, balık, ızgaralar ve ev yemekleri konseptine sahip lokantanın menüsü zaman zaman gelen isteklere bağlı olarak değişiyor. Hamsili pilavı, mısır ekmeği, kızartılmış fasulye turşusu gibi Karadeniz esintili yemekleri mevsimine göre bulmak mümkün. Hergün 9-10 çeşit ev yemeği, etliler, zeytinyağlılar, salatalar, hamurlu ve sütlü tatlılar uygun fiyatlarla, temiz ve lezzetli olarak size sunuluyor. İstanbul ve Osmanlı mutfağının, İtalyan ve dünya lezzetlerinin örneklerini de bulabilirsiniz.

Açık renk egemen tonlarıyla huzurlu, ferah havaya sahip. Yazın restoranın önüne konan masalarda güzel havaların keyfini yemek ziyafetiyle birleştirebilirsiniz. Pazar günü dışında 08.00-20.00 arasında hizmet veren Köftecim`e toplu sipariş de verilebiliyor. Kredi kartları ve yemek çeklerinin geçerli olduğu mekanın yakınında otopark bulunmuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT