Köftelik

Mutfak Türü: Ev Yemekleri

Adres: Meclisi Mebusan Cad. Molla Bayırı Sokak Deniz Han asma kat, Fındıklı Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 292 64 04

Faks: 0212 292 64 01

Web: http://www.koftelik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Fındıklı’dan sonra ikinci şubesini Nişantaşı’nda açan Köftelik bir ilke imza atıyor. Türk Mutfağı’nın vazgeçilmez lezzeti köftenin farklı bir konseptte sunulduğu restaurantlarda patlıcanlı Hacı Baba köfte, ıspanaklı Temel Reis köfte, patlıcan beğendili köfte, mantarlı köfte, ekşili köfte gibi farklı ve leziz çeşitler sizleri bekliyor. Kaşarlı, yandım (acılı), gıtgıt (tavuklu), cızbız, ızgara köfteler de unutulmamış. Diyet yapanlar için de bol salata çeşitleri bulunuyor. Köftenin üzerine klasikleşen irmik helvasını tatmadan gitmemenizi öneririz. Sıcak sıcak servis yapılan helvanın tadına doyum olmuyor. Tatlıdan sonraki kahveler ise müessesenin ikramı.

Temiz, kaliteli ve huzurlu bir ortamda lezzetli yemekler sunmayı ilke edinen Köftelik, dekorasyonu ve hizmet anlayışıyla da farkını ispatlıyor. Köfteci denince akla gelen klasik imajdan çok daha farklı olarak şık ve modern biçimde tasarlanmış. En gözde sosyetik mekanları aratmayacak şekilde kusursuz, minimalist bir anlayışla dekore edilen Köftelik’lerde göz alıcı olduğundan turuncu renk tercih edilmiş.

Köftelik 100 kişilik oturma kapasitesine sahip üç katlı bir restaurant. En alt katta mutfak, personel odaları, ofis; girişte salon ve yemeklerin göz önünde hazırlanıp servise sunulması için açık mutfak; üst katta da salon, lavabo ve WC’ler bulunuyor. Köftelik’te şirket yemekleri için toplu paket yemek servisi de sunuluyor. Bir marka yaratma yolunda ilerleyen Köftelik tüm restaurantlarında aynı dizayn sistemini uyguluyor.

Hafta içi her gün 07.00-22.00 arasında hizmet veren Köftelik’te ayrıca her gün 09.00’da kahvaltı servisi de başlıyor. Börek çeşitleri kahvaltılık olarak sizleri bekliyor. Dışarıdan bakınca çok pahalı ve el yakacak bir mekan gibi görünmekle beraber içine girip lezzetli yemeklerden tadınca fiyatların hiç de korkulacak kadar yüksek olmadığı görülüyor.

Temizlik ve hijyenin herşeyden önce geldiği Köftelik’te lavabo ve WC’lerde müşterilerin gereksinim duyabileceği herşey düşünülmüş. Pamuk, deodorant, aseton, kulak çöpü, nemlendirici kremler, kolonya, ayakkabı boyası, parlatıcı bulabileceğiniz malzemeler arasında. Herşey temizlik, kalite ve evinizdeki rahat, huzurlu ortamı Köftelik’te de bulabilmeniz için.

Şimdi geldik başlıkla ilgili bölüme. Köftelik böyle kaliteli ve seviyeli hizmet sunmakla yetinmeyip aynı zamanda ilkeli olma yolunu da benimsemiş ve Köftelik anayasası hazırlamış. Anayasa değişsin, değişmesin gibi tartışmalara meydan vermeyecek kadar güzel ve özlü bir metin.
İşte size madde madde Köftelik Anayasası:
Madde 1: Herkes kaliteli ve ucuz yemek yiyebilme özgürlüğüyle doğar.
Madde 2: Yaşamak için yenilmez, yemek için yaşanır !
Madde 3: Kişi kimsenin etkisi altında kalmadan zengin seçenekli menüden gönlünce seçme hakkına sahiptir.
Madde 4: Tabağında köftesi bitene, istediği kadar ücretsiz köfte ilavesi yapılır !
Madde 5: Yemek sonrası kahveler müessesedendir.
Madde 6: Taze olmayan malzemeler derhal sınırdışı edilir.
Madde 7: Üretimde temizlik, serviste hız esas alınır.
Yakında Beyoğlu’nda da köfte sevenlere hizmet verecek olan Köftelik’ler işte bu hizmet anlayışıyla sizleri bekliyor. Kalite arıyorsanız köfteyi Köftelik’te yiyin.
Köftelik Fındıklı: Meclisi Mebusan Caddesi Molla Bayırı Sokak Deniz Han asma kat, Fındıklı
Telefon: 0212 292 64 04
Faks: 0212 292 64 01
Köftelik Nişantaşı: Rumeli Caddesi No: 53/A, Nişantaşı
Telefon: 0212 291 76 91

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT