Kuşhane

Mutfak Türü: Ev Yemekleri

Adres: Osmanzade Sokak No: 27 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 261 19 37

Web: http://www.cafeelturco.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Ortaköy sahilinde bulunan Kuşhane aynı yerinde 20 yıldır hizmet vermekte. Huzur veren güzel bir manzaraya sahip. 2001’den bu yana Kuşhane ismini taşıyan restaurantta zeytinyağlılar, börekler, klasik Osmanlı ve Türk yemekleri, ev yemekleri (pastırmalı kurufasulye, İzmir köfte, tavuk kavurma, Kayseri köfte) gibi yemekler çok leziz olarak evde hazırlanıp sunuluyor. Ayrıca Cumartesi - Pazar günleri odun ateşinde hazırlanan döner ve İskender, et yemeklerini sevenler için cazip bir seçenek. Evlerde annelerimizin, anneannelerimizin hazırladığı, giderek unutulmaya yüz tutmuş leziz yemekleri Kuşhane`de bulabilirsiniz. Aynı zamanda fırın sütlaç, krem karamel, Kemalpaşa tatlısı gibi tatlılar da ihmal edilmemiş.

Temiz, rahat ve sade dekorasyonuyla yıllardır saygın ve aranılan restaurantlar arasındaki yerini koruyan Kuşhane’de yemek fişleri ve kredi kartları geçerli. Gitmeden önce aramanızda yarar var.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT