Lakerda Balık Restaurant

Yeme İçme Restoran Lakerda Balık Restaurant

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Cumhuriyet Cad. Sahil Yolu No:100 Küçükyalı Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 489 85 83 - 0216 388 77 44

Web: http://www.lakerda.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Lüfer ve palamuttan hazırlanan envai çeşit yemek, geleneksel balık yemeklerine ayrı bir zenginlik katacak. Balığı evde yemeği sevmeyenler için özel bir alternatifimiz var: Balık Lakerda Restaurant`da yenir.

İstanbul Anadolu yakası, Küçükyalı sahilinde yer alan lakerda balık restoranı seçkin ve çok çeşitli menüleri ile gelen konuklarına balık ziyafeti vermektedir. Lakerda restaurant İstanbul balık restaurantları arasında en eski mekanlarından biridir ilk günkü kalitesinden ödün vermeden 10 yıldır aynı adresinde müdavimlerine hizmet vermektedir. Lakerda sadece en iyi balık yiyebileceğiniz yer değil sadece ayrıca, özel konuklarınızı davet edebileceğiniz iş toplantılarınızı düzenleyebilceğiniz bir balık restaurantı olma özelliğinide taşımaktadır.

Lakerda, muteşem görünümüyle bir doğa harikasını andıran, kışlık salonunda 120 kişiyi ve yaz aylarında bahçede 80 kişiye hizmet vermektedir.

Yılların bilgi birikim ve tecrübesiyle donanmış güleryüzlü, profesyonel ekibiyle farklı bir hizmet vermenin gururu içerisindedir. İyi bir hizmet ve müşteri memnuniyetini ilke edinen ``Lakerda`` her zaman daha iyiyi taahüt eder. Lakerda, sizlere iyi bir ziyafet, çocuklarınıza ise çocuk odasında eğlenceli bir gün sunuyor. Çocuklarınızı hem eğlendirip hem eğitiyor.

Lakerda balık severlere sunduğu eşsiz lezzet ve konukseverliği ile bir çok tanınmış iş adımı, gazeteciler, politikacılar ve sanat dünyasından bir çok müdavimi bulunmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT