Lal Kebap

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Sahilyolu Cumhuriyet Caddesi No:86 Küçükyalı Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 417 36 18

Web: http://www.lalrest.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Kebap kültürünün modern bir tarzda müşterilerinin beğenisine sunan Lal, Anadolu yakasının sahil semtlerinden İdealtepe`de hizmet veriyor. Menüsünde bulunan çeşitli yörelerin kebapları yanısıra çok çeşitli mezelerin de yer aldığı Lal Kebap mimarisiyle de dikkat çekiyor.

Üç katlı kapalı alanı, bahçesi, mini hayvanat bahçesi ve ocakbaşı bölümleri bulunan mekanda çocuklar için de oyun alanı bulunuyor. Kısacası büyükler de küçükler de Lal Kebap`ta kendilerine hitap eden özellikleri bulabiliyorlar. Türk mutfağını modern bir ortamla beğeninize sunan restoranın önerilen yemeklerinden bazıları ise Patlıcan Ezmeli Küşleme, Fıstıklı Lal Kebap, Lal usulu beyti sarma. 10 kişilik servis ekibi ve 14 kişilik mutfak ekibiyle hizmet veren Lal özel davetler, özel yemekler ve iş yemekleri için tercih edilen mekanlar arasında.

Lal Kebap`ın İdealtepe`deki yeni yerinde hem kebap keyfini özenilerek hazırlanmış bir mekanda, eksiksiz bir servis ile çıkarma, hem de değişik mezelerin tadına bakma imkanına ulaşacaksınız. Türk mutfağına özgün spesiallerden, modern aperatiflere; yörelerin çeşitli iştah açıcılarından, damak tadınızı yansıtan tatlılara kadar misafirlerine geniş alternatifler sunan mekanda Cuma ve Cumartesi günleri tüm bu güzel yemekleri canlı fasıl müziği eşliğinde yemeniz mümkün. Pazar sabahları ise 10.30-14.00 arasında deniz kenarında kahvaltı etme fırsatına sahip olabiliyorsunuz. Bu zengin brunchta klasik kahvaltılıkların her çeşidi, gözlemeler, poğaçalar, omlet çeşitleri, küçük pideler, alkolsüz içecekler, ekmeğin her türü (üzümlü, kepekli, yulaflı, cevizli vs.) ve baklavayı muhteşem Marmara Denizi manzarası eşliğinde uygun fiyatlarla yiyebiliyorsunuz. Sporsevenler de Lal Kebap`ı tercih edebilirler çünkü Lal Kebap`ta lig maçlarını dev ekrandan izleme olanakları da var.

Rezervasyonla çalışan ve sabah 09.00 ile akşam 01.00 arasında hizmet veren mekanda tüm kredi kartlarının yanısıra yemek kartları da geçerli. Otoparkı da bulunan restaurantın sunduğu mükemmel lezzetler, hafta içi ve hafta sonu sizleri bekliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Tüm kredi kartları geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT