Lavanta Restoran

Yeme İçme Restoran Lavanta Restoran

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Mecidiye Köprü Sokak No16 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Alaçatı Lavanta İstanbullularla Ortaköy’de buluşuyor
Keyifli dost sohbetlerinize Akdeniz mutfağına özgü lezzetler, taze lavanta kokusu ve Alaçatı’nın karakteristik havası eşlik etsin istiyorsanız Alaçatı Lavanta, artık Ortaköy’deki yeni şubesiyle yanı başınızda...
Lavanta kokusunun yanı sıra Çeşme’nin sade ve sıcak havasının hakim olduğu Ortaköy Lavanta Restoran’ın mönüsünde yer alan lezzetlerin tamamı, Ege kıyılarından gelen malzemelerle yapılarak servise sunuluyor. Akdeniz yemeklerinin ağırlıklı olduğu mönüde morel mantarlı ve bonfileli ravioli, 8 saat fırında pişirilen dana kaburga, proschitto’ya sarılı dana bonfile, domates soslu kabuklu deniz ürünleri, kadayıfa sarılı karides ve sadece Ortaköy Lavanta’ya özel pizzalar mekanın dikkat çekici lezzetlerinden bazıları.
Ortaköy’ün tarihi dokusuna yakışacak bir restorasyonla hayata geçirilen Lavanta’da kış aylarında 100, yaz aylarında ise 150 kişiye hizmet verilebilecek. Özel toplantılar için dekore edilmiş bir salonun da bulunduğu mekanda günün ilk saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar keyifli vakit geçirmek mümkün.

Lezzetli yemeklere zengin şarap çeşitleri eşlik ediyor…
Ortaköy Lavanta’da keyifli arkadaş sohbetlerinizi süsleyecek iştah açıcı tariflere, 25 çeşidi aşkın şarabın dahil olduğu zengin şarap kavı ve birbirinden farklı kokteyller de eşlik ediyor; öğlen yemeklerinde ise formunuzu koruyabilmeniz için leziz oluşunun yanı sıra birbirinden hafif olan mönüler sunuluyor.

Güne keyifli bir kahvaltı ile başlamak isteyenlere…
Günün ilk saatlerinde Ortaköy Lavanta’ya yolunuz düşer ise, Lavanta’ya özgü çeşitli omletler, sıcacık sandviç ve tostlar, Ege’den gelen kahvaltılıklar, Çeşme reçelleri ve taze limonata keyfi sizi karşılıyor.

Sıcacık bir ev...
Ortaköy’de restore edilen üç katlı bir villada İstanbullu dostlarıyla buluşan Lavanta, mekanın bir duvarını kaplayan taş örgünün ortama kattığı sıcaklık ile bir şarap mahzenini anımsatırken giriş bölümünde bulunan lavanta rengi bank ile girer girmez içinizi ısıtıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT