Les Ottomans

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Muallim Naci Caddesi 68 Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 359 15 00-359 15 29

Web: http://www.lesottomans.com?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Les Ottomans 29 Restaurant Menü/mönü Çeşitliliği , Yemeklerinin Lezzet Kalitesini ve Damak Tadınızıza Uygunluğu, Yerli Yada Yabancı İçki Çeşitlerinin kalitesi, Sizlere Sunulan Hizmet kalitesi, Çalışanların Güleryüzlülüğü, Mekanın Ambiansı/atmosferi, Konforu, Temizliği gibi kriterle restoranti degerlendirebilirsiniz...

Boğaz’ın orta yerine konuşlanmış, Osmanlı sarayından bozma butik otelin içinde ‘hem tanıdık hem yepyeni’ bir İtalyan açıldı. İsminden anlamamış olsanız bile mekânın Ulus 29’un kardeşi olduğunu ‘Ulus 29’ logolu kağıt bardak altlıkları açıkça gösteriyor. Özellikle Boğaz manzarası ve saraylı, ağır dekorasyonuyla yurt dışından gelen misafirlerinizi etkilemek için olduğu kadar ‘önemli’ yemekler için de harika. Girişte sütunlar, Osmanlı motifleriyle bezeli tavanlar, ihtişamlı koltuklarıyla bar bölümü; hemen arkasında ise bembeyaz masa örtüleri, krem rengi deri kaplı sandalyeler ile restoran bölümü yer alıyor. Antika kokusu içeriye girdiğiniz andan itibaren burnunuzu dolduruyor, her an bir köşeden müze görevlisi fırlayıp ‘flaş yasak’ uyarısı yapacakmış gibi hissediyorsunuz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT