Levrekmek

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri,

Adres: Ortabayır, Dereboyu Cad. No: 4 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 269 9066 – 77

Web: http://www.levrekmek.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 9, 2013

Levrekmek, kokusuz ve kılçıksız !

Levrekmek, 12 ay boyunca müşterisine son derece lezzetli ürünler sunacak bir balık cennetidir. Levrekmek, kokusuz ve kılçıksız, her damak zevkine uygun balık çeşitleriyle, balık sevmiyorum diyene bile kendini sevdirecek balık ürünlerine sahip gurme bir istasyondur.

Levrekmek, 20 yıl boyunca Opera sanatçılığı yapan Deniz Kurt’un balık ve deniz tutkusu nedeniyle görevinden ayrılması ve Oman denizine, Pakistan’da karideslerin peşine düşmesi ile başlayan bir sevda masalıdır.

Balıkları, İzmir’den Lipardo su ürünlerinden taze taze alınıyor ve Levrekmek’te kalamar soslu karides pane, Ekşi kremalı dülgere, paella, özel levrek sarma ve karides köfteleri gibi pek çok değişik lezzete dönüşüyor. Ve tabii ki nefis ekmek arası levrek yani Levrekmek de var. Ayrıca istediğiniz balık çeşitlerini pişmemiş olarak alıp, evinizde kendiniz pişirebiliyorsunuz. Balıklar birinci sınıf, fiyatlar ise çok uygun.

5 Nisan Cuma gününde kapılarını açmış olan Levrekmek, Avrupa yakasında Levent bölgesinin incisi olacağa benziyor. Cuma günü Leziz levrekmek ürünlerini denerken, yanına sanat eseri gibi görünen Levrekmek salatasını da almayı unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT