Liman Kahvesi

Mutfak Türü: Kafe Türü

Adres: Bahariye Caddesi Kadife Sokak No: 37 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 349 98 18

Web: http://htp://www.limankahvesi.com.tr

E Posta: kadyagrup.com?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Siz hiç karada olup da bir gemiyi andıran hatta gerçek gemilerden alınmış malzemelerle dolu bir mekan olabileceğini düşündünüz mü? Ve böyle ilginç bir ortamda yiyip, içip doyasıya eğlendiğinizi. Bu tür soru ve düşüncelerinizin yanıtını almak için Bahariye Caddesi’ndeki Kadife Sokak’a bir uğramanız yeterli.

Kadife Sokak’ta hizmet veren Liman Kahvesi bir gemiyi andırıyor. Üst katın oturma bölümleri arabalı vapur güvertesi, giriş katındaki barı da gerçek bir kayık. Dört katlı bir binada bulunan kafenin sahipleri mekanı gemi parçaları ve kayıklarla donatmış. Oturma salonlarındaki vapur güvertesini, tavanlardaki can yeleklerini, lumbozları, SOS sinyal cihazlarını Tuzla ve Aliağa tersanelerindeki hurdalardan temin etmişler. Barın para kasası da batık bir gemide bulunan hazine kasası şeklinde dizayn edilmiş. Barın arka bahçesi, bir geminin verandası gibi inşa edilmiş ve `veranda` olarak anılıyor. Liman Kahvesi`nin sahiplerinin aynı zamanda usta bir dalgıç ve yamaç paraşütçüsü olması böyle bir dekor tasarlanmasında en büyük etkenlerden biri olmuş. Ayrıca belli günlerde Liman Kahvesi`nde, dalgıçlık, yamaç paraşütü, trakking ve kaya tırmanışı gibi ekstrem sporlara ilişkin eğitim de veriliyor. Bazı geceler ise `Çingene gecesi`, `İtalyan gecesi` gibi konulu geceler düzenleniyor. Bu gecelerde misafirlere, yöresel yemek, içki ve müzik sunuluyor. Her ay değişik party ve eğlence programlarına yer verilen Liman Kahvesi’nde monotonluğa yer yok.

09.00-02.00 saatleri arasında açık olan mekanın müdavimlerinin büyük kısmını üniversite çağındaki gençler oluşturuyor. 150 kişiyi aynı anda ağırlayabilen ve blues, acid, latin vb. tarzı müziklere ağırlık verilen bir yer olan Liman Kahvesi`nin mutfağında sandviçler, pratik yapılan et ve balık ürünleri, snacklar, tatlılar, salatalar çok çeşitle ve uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Özenle yapılmış ve gerçekten çok lezzetli yemeklerinin yanısıra Temel Reis adlı spesiyalleri müthiş. Ispanak, mantar, mısır, kroton ve jambondan oluşan bu enfes salata çeşidinin dışında çok güzel semizotu salataları da bulunuyor. Barda yerli ve yabancı bilinen içkiler dışında, özel olarak hazırlanan ve `lodos`, `zıpkın`, `deniz suyu` isimleriyle adlandırılan, Liman Kahvesi’ne has kokteyller sunuluyor.

Otoparkı bulunmayan Liman Kahvesi’nde kredi kartları geçiyor.

Adres: Bahariye Caddesi Kadife Sokak No: 37 Kadıköy
Tel: 0216 349 98 18

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT