Liman Lokantası Meyhane

Yeme İçme Restoran Liman Lokantası Meyhane

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mh., Kemankeş Cd No:35, 34200 Katlı otopark karşısı, Yolcu salonu üstü, kat 3 Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 2923993

Web: http://www.limanlokantasi.com?

E Posta: info@capacapa.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
BİR MEYHANE VAR LİMANDA, BENİ ARASAN YA LİMANDAYIM YA MEYHANEDE…
İstanbullular için 1951 yılından kalma bir gelenek haline gelen Liman Lokantasında bulunan 2.ci salon olarak adlandırılan yerde Liman Meyhanesi açıldı.
Liman Meyhanesinde Beş yıldızlı servis alacaksınız, mükemmel mezeleri ve yemekleri büyük porsiyonlarda yiyeceksiniz, en güzel eğlenceyi yaşayacak ve artık fazla ödemeyeceksiniz.

Güleryüzlü, samimi ve sıcak ve tamamı bayanlardan oluşan personeli, Osmanlı, Türk, Rum, Makedon mutfaklarından nadide yemekleri , içerisinde Topkapı sarayı, Ayasofya, Sultanahmet camisini seyredeceğiniz Boğaziçi köprüsünden Galata köprüsüne uzanan manzarası, 1950 leri yaşatan dekorasyonu ile sizleri şehrin stresinden alıp götürmeye hazır.

Yaz aylarında boydan boya açılan pencereleri ile büyük bir açık hava balkonu olan Liman Meyhanesinde rakınızı yudumlamanın keyfi ise anlatılabilir gibi değildir.
Klasik Bir meyhaneden fazlasını bulabileceğiniz Liman’ da , Tadına doyamıyacağınız yemeklerin servisini de bayanlar yapıyor. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri Erkan Tokmak idaresinde fasıl kulaklarınızın pasını silecek, Dora’ nın modern, oryantal, hint figürleri taşıyan dans gösterisi görsel bir şölen izleyeceksiniz. Pazar hariç her gün, 19:00 da açılan Liman Meyhanesinde 20:00 24:00 arası fix mönü limitsiz içki dahil 65YTL ana yemek aldığınız zaman bu limitsiz eğlence 75YTL oluyor.

Valepark, vestiyer gibi hizmetlerin ücretsiz verildiği Liman meyhanesinde tüm kredikartları geçerlidir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT