Lluvia Cafe

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Abdi İpekçi Cad./Maçka Parkı B Nolu İş Yeri No:3 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 240 4004

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Mutfak Şefi
Maçka Parkının Abdi İpekçi girişinde şubat ayından itibaren lezzet severlere hizmet veren Lluvia’nın mutfağı 2006 yılının en iyi fusion chief’i seçilen ve baharat sihirbazı olarak bilinen Tarıq James’in hünerli ellerine emanet edildi. Lluvia’nın modernize edilmiş Türk ve Akdeniz mutfağı lezzetlerine baharat ve soslarla sihirli dokunuşlar yapan Tariq James yaz menüsünde de misafirlerimize lezzetli sürprizler hazırladı.

Yaz Menüsü
Lluvia’nın yaz menüsünde Sourdough ekmeği ile hazırlanan Avakadolu tavuklu, mozarellalı ızgara sebzeli, beğendili ızgara köfteli, özel sosuyla ızgara bonfileli, kapari soslu füme somonlu ızgara sandviçler ve yaza özel kuru meyveli keçi peynirli, tropikal meyveli beyaz peynirli, narenciye turşulu ton balıklı, frambuaz soslu tulum peynirli, yeşil elmalı ızgara hellim peynirli salatalar öne çıkıyor. Ballı ve taze kekikli tavuk, cajun baharatlı tavuk, stragonof ve Lluvia’ya özel baharat karışımı ile hazırlanmış et çeşitlerinden oluşan ve WEY (wrap and eat yourself) konsepti ile servis edilen yemeğimiz ise lezzet severlere kendi wraplerini diledikleri gibi hazırlama imkanı sunuyor. Avakado sos, turşu, roka ve fesleğenli domates relishten oluşan garnitürler seçtiğiniz et ve tavuk çeşidine tortilla ekmeği arasında eşlik ediyor.

Lluvia’da Kahvaltı
Lluvia’da kahvaltı maçka parkının doğal güzellikleri arasında, şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak, kuş sesleri eşliğinde tüm hızıyla devam ediyor. Serpme olarak servis edilen Türk usulü Lluvia kahvaltısı, özel baharatlı ve fıstıklı sucuğu, bal kaymak, ev usulü yumurtalı ekmekleri ile lezzetseverlerin lezzet tutkusu haline geldi. Yaz menüsünde bu eşşsiz lezzetlere, egg benedict ler, french tostlar, ispanyol omlet, fırında izmir tulum peyniri, ev usulü sahanda salçalı sosis eklendi. Yazın gelmesi ile birlikte formunu korumak isteyenler için bal ve taze meyve ile servis edilen kepekli pancake, taze meyveli müsli ve light omlet menüde yerini alıyor.

Bahçe ve İçecekler
Çilek, frambuaz, böğürtlen, elma, kivi, muz, karpuz gibi taze meyvelerden hazırlanan frozenler, taze sıkılmış meyve ve sebze suları, çilekli ve ev usulü limonata, buzlu yeşil çay, naneli fesleğenli ayran, salatalık ve dereotu ile tatlandırılmış özel Lluvia ayranı yaz sıcaklarında içinizi serinletecek. Serin yaz akşamlarında içini ısıtmak isteyenlere, benim içeceğim sıcak olsun diyenlere ise kayısı, incir, üzüm gibi kuru meyvelerle servis edilen doğal bitki ve meyve çayları hazırladık. Taze limon, karanfil ve tarçınlı yeşil çay, taze limon, portakal, yeşil elma, biraz ıhlamur ve papatya ile servis edilen adaçayı bunlardan bazıları. Soğuk ve sıcak kahveler ise tatlıseverlere tatlı yanında eşlik edecek.

Tatlılar
Tatlı menüsünde ise Şef Tariq James in Lluvia ya özel tatlıları var. Haşhaşlı ve cevizli özel Lluvia kek, karabiberli ve konyaklı browni, özel mango sosuyla mangolu panna cotta, sade ve kahveli ikiz krem brüle bunlardan bazıları, üstelik tüm tatlılar dondurma ile servis ediliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT