Lokanta Maya

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Kemankeş Cad. 35 A Karaköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 68 84

Web: http://www.lokantamaya.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Lokanta Maya’da, taze ve mevsimsel malzemeleri doğru teknikle şekillendirerek her şeyden önce malzemenin lezzetinin ön plana çıktığı, sade yemekler hazırlamayı amaçlıyoruz. Mutfağımızdaki ilk adım: Doğru malzemeye ulaşmak.

Bunun için de, ekmeği Bolu’dan, nar ekşisini Antakya’dan, küflü peyniri Konya’dan, getiriyor; en taze sebze, meyve ve balığa ulaşmak için uzun mesafeler katediyoruz.

Yerel malzemeyle dengeli lezzetler yakalamak adına sürekli değişen menüler hazırlıyor, küçük üreticinin özenle hazırladığı malzemenin peşinden koşuyoruz. Doğanın dengesini önemsiyor, bugün nesli tükenmekte olan Kalkan, Orkinos ve henüz 24 cm’e ulaşamamış Lüfer gibi balıklara menümüzde yer vermiyor, şeker pancarından olmayan şekeri, donmuş ya da hazır gıda ürünlerini mutfağımıza sokmuyoruz.

Maya`da tüm ekip olarak en lezzetli tabakları, keyifli, sıcak ve samimi bir ortamda misafirlerimize sunmak için çalışıyoruz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT