Mey Restaurant

Yeme İçme Restoran Mey Restaurant

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Muallim Naci Caddesi No: 149 Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 257 31 68

Web: http://www.newyorkergroup.com/mey.htm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Bodrum; doğası, tarihi ve kültürel özellikleriyle her zaman yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği bir yeryüzü cenneti. Bu güzel ilçenin dikkat çeken karakteristik öğelerinden biri de balığı ve deniz ürünlerini tadına doyulmayacak güzellikte sunan balık restaurantları. Mey de bunlardan biri. Ama Mey’in muhteşem lezzetlerini tatmak için Bodrum’a gitmeniz gerekmeyecek. Bodrum`lu ünlü balık restaurant`ı "Mey" İstanbul`da. Yirmi yıldır Bodrum Türkbükü`nde hizmet veren Mey, kış sezonunda New Yorker Kuruçeşme`de müşterilerini ağırlıyor.

Yirmi yıl kaliteyi korumak ve balık konusunda akla ilk gelen yerlerin başında yer almak tesadüflerin değil, Mey’in titiz çalışmasının ve prensiplerinin ürünü. Sezon başında açıklanan fiyatın sezon sonuna kadar uygulanması, her akşam üç ayrı balık alternatifinin sunulması, tazelik ve temizlik konusunda en ufak bir taviz verilmemesi, yemek sonrası alabileceğiniz meyve ve ev baklavası, Mey Restaurant`ta yirmi yıldır süregelen bir gelenek olma özelliklerini koruyorlar.

Somon füme, karides, şaraplı ahtapot, Mey`e özel çiğ balık, lakerda, Yunan usulü çiroz, siyah ve kırmızı havyar, ahtapotlu pilav ve pazı dolması Mey`in eşsiz ve zengin menüsünden bazı örnekler. Yıllardır Türkbükü`nde müşterilerine, hem Türk hem Yunan balık kültürünün en leziz örneklerini sunan Mey Restaurant, yıllardır değiştirmediği geleneksel lezzetlerini kış sezonunda New Yorker Kuruçeşme`de sunuyor.

Girit Mezesi "Tarama", sadece Mey`e özel, karides, çeşitli sebzelerden oluşan ve sarmısaklı yoğurtlu özel bir sosla servis edilen "Paçanga Böreği", ahtapotlu pilav denenmesi gereken ve her yerde bulamayacağınız özel lezzetlerin başında yer alıyor.

Boğaz’a karşı görkemli manzarasıyla, tuğla ve ahşap ağırlıklı dekorasyonuyla, ahşap ve rahat oturma grupları ve kış bahçesiyle dikkat çeken Mey Restaurant, İstanbul`un iddialı balık restaurantları arasında yer alıyor. Rezervasyonun yararlı olacağı Mey Restaurant’ta kredi kartları geçerli.

Adres:Muallim Naci Caddesi No: 149 Kuruçeşme
Tel:0212 257 31 68

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT