Mirror Restaurant - Bar

Yeme İçme Restoran Mirror Restaurant - Bar

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Uluslararası Mutfak

Adres: Suadiye Park, A Blok, Kat:2 Suadiye Otel Karşısı Suadiye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 464 27 10-11

Web: http://www.mirrorbistro.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Mirror Konseptinin devamı olan Suadiye Park Anadolu yakasına yeni bir nefes getirdi. Mimar Tolga Balıklı`nın projelendirdiği mekanın uygulaması Mimar Cihat Sedef tarafından yapıldı. Minimalist hava korundu,İş Kule Mirror`un aksine paslanmaz aksamların yerini doğal ağaç malzemeler aldı.

İtalyan ağırlıklı karışık dünya mutfağıyla hizmet veren mekanın mutfak şefliğini Necati Aylan yapıyor. Menü uygulaması bu mekanda da aynı olup,şefliği Zafer Akdemir tarafından yapılmaktadır.

TERAS
Anadolu yakasının popüler mekanlarından olan MIRROR Restaurant-Bar `ın Teras katı açıldı.. Toner Mimarlık`tan Tolga Balıklı`nın projelendirdiği modern-minimalist dekorasyona sahip mekanın uygulaması, Mimar Cihat Sedef tarafından yapıldı. Eşsiz Adalar manzarasına karşı,İtalyan ve Dünya mutfağından çeşitler sunan Mirror`ın Teras katında yemek keyfi sürme ayrıcalığının yanında; dilerseniz barda içkininizi de yudumlayabilirsiniz.

Menüsünü Şef Necati Aylan`ın hazırladığı favori yemekleri arasında ; ``Asya Usülü Somon Balığı, Somon Füme Ruloları, Ispanaklı Ravioli, Dört Peynirli Risotto, Mirror Usulü Bonfile, Chateau Briand, Pizza Çeşitleri" bulunmakta...Tatlılarda ise ``Çikolatalı Sufle" gerçekten tadılmaya değer. Yerli ve yabancı şaraplardan oluşan zengin bir menüye sahip olan Mirror Restaurant`ta öğlen kişi başı 25-30 YTL arası, akşam üstbarında ortalama fiyat 25 YTL, akşam yemeginde ise 40-45 YTL arası değişmektedir.

DJ canlı performansı ile chill out,groove ,acid jazz ve house müzik türlerinin çaldığı mekan hergün 11.00 - 02.00 arası açıktır.
Profesyonel ekip ve kaliteli servisiyle göze çarpan mekanda ayrıca Pazar günleri saat 11.00 - 15.00 arasında brunch verilecektir.

Kokteyl,iş toplantıları ve tüm özel organizasyonlarınız için 150 oturum - 400 kişi kokteyl düzeninde değişik menü seçenekleri ile gruplara servis vermektedir.


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT