Nin Hao Chinese Cuisine

Yeme İçme Restoran Nin Hao Chinese Cuisine

Mutfak Türü: Uzakdoğu Mutfağı, Çin Mutfağı, Japon Mutfağı

Adres: Plaj Yolu No:23/A Caddebostan Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 302 22 02

Web: http://www.ninhao.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Nin Hao Chinese Cuisine

Ülkemizde Uzakdoğu Mutfağı`nın öncüleri şimdi Nin Hao markası ile Caddebostan’da. Çin ve Japon mutfağının en lezzetli tatlarını tek bir restaurantta birleştiren “Nin Hao” Chinese Cuisine Türkiye’deki serüvenine Caddebostan’da açtığı 8. restaurantı ile devam ediyor.

1985 yılında ilk Restaurant’ını İstanbul Tarabya’da “China Palace” adı altında açan Ayhan Emiloğlu, ülkemizde sırasıyla Etiler, Alanya ve Teşvikiye’de açtığı, Çin ve Japon yemeklerinin öncüsü olan mekanlarında en güzel örneklerini sunduğu lezzet zincirine Caddebostan’da açtığı “Nin Hao” Chinese Cuisine ile devam ediyor.

Seçkin mekanında uzak doğunun mistik havası ile modern bir şıklığı bir arada buluşturan “Nin Hao- Chinese Cuisine” zengin mönü seçenekleri hem göze hem de damağa hitap ediyor.

Lezzetli başlangıçları, deniz mahsulleri, tavuk ve dana eti ile yapılmış ana yemekleri, kendine özgü salata, makarna, pilav çeşitleri, çorbaları ve buharda pişmiş sebze yemekleri ile Çin mutfağının sağlıklı tatlarının yanı sıra; Sushi seven misafirlerini de unutmayan “Nin Hao”, işinin ustası personeli ile hazırladığı birbirinden lezzetli Sushi mönüleri de misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Evlere özel servisi ile take-away hizmeti ile de ülkemizde uzak doğu mutfağının öncülerinden olan grup; Çin inanışına göre 8 rakamının uğurlu sayıldığı ve “Nin Hao-Chinese Cuisine” 8.restaurantı Caddebostan’da açarak bu uğuru Anadolu yakasına taşıdıklarını belirtiyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT