Nomads Restoran

Yeme İçme Restoran Nomads Restoran

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Muallim Naci Caddesi No. 65 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 258 07 77

Web: http://www.nomads.nl/istanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

2001’de Amsterdam’da kapılarını açan Nomads Restoran ile doğulu süs eşyaları Avrupa evlerine yerleşti. Avrupalı kadınlar salsayı bırakıp oryantal dans dersleri almaya başladı. Şimdi ise kendine özgü tarzıyla Nomads, Su Entertainment Group ile İstanbul’da… Nomads kapılarının arkasında tamamıyla farklı ve peri masallarındaki gibi bir dünya sunuyor.

Bir Arap restoranındaki abartılı süslü dekor değil de Nomads’e özel Doğu esaslı ama Batılı bir konsept sunuluyor. Sonuç: kendinizi evinizdeki kadar rahat hissedeceğ iniz ve aynı zamanda uzak bir dünyada hayal edebileceğiniz şahane bir mekan. Restorandaki her şey Nomads için özel tasarlanarak Fas ve Mısır’da el yapımı olarak üretiliyor. Bu da Nomads’ın her köşesini eşsiz ve mistik kılıyor.

Doğu Batıyla İstanbul’da Buluşuyor

Nomads`in tasarımı klasik Arap evini yansıtıyor. Giriflte Araplar’ın misafirlerini karflıladıkları Bahou bölümü yer alıyor. Nomads giriflindeki Bahou’da sizi bir hostes karflılıyor. Artık El-Jardaya yani Arap evlerindeki egzotik çiçekler ile bezenmifl gizli bahçeye girmeye hazır oluyorsunuz. Sizi karşılayan hostes eşliğinde iç bahçeden geçerken pirinçten yapılmış egzotik lambaların yumuşak ışığın aksi yüzünüzde dolaşıyor ve kendinizi Nomads`in giriş merdivenlerinde buluyorsunuz.

Adımınızı attığınızda ışık dolu, Arap evlerinde sosyal yaşamın kalbi olan Wast ad-der avlusunu ve etrafında üzerlerinde rahatlayabileceğiniz, yemek yiyebileceğiniz minder ve kanepelerin bulunduğu Al Kubbah bölümlerini görüyorsunuz. Dilerseniz rahatlayıp yemek yiyebileceğiniz, çok yumuşak kanepelere kral gibi uzanıyor, dilerseniz yüzlerce egzotik el yapımı Arap lambası ile dekore edilmiş barın göz alıcı ışığı altında içkinizi yudumluyor, ortamın büyüsüyle hayallere dalıyorsunuz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT