Numnum Nişantaşı

Yeme İçme Restoran Numnum Nişantaşı

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Vejeteryan Mutfağı, Akdeniz Mutfağı, Amerika Mutfağı

Adres: Harbiye Mah. Abdi İpekçi Cad. No:61/A Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 296 26 85

Faks: 0212 296 27 81

Web: http://www.numnum.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

numnum`ın yemek konsepti

Müşterilerine iyi ve lezzetli yemek sunmayı hedefleyen numnum, hızla büyümeye devam ediyor. Kapsamlı menüsü, Amerikan/İtalyan mutfaklarının harmanlanması sonucunda oluşturulmuş, elle şekillenen hamburgerler, sandwichler, zengin salatalar, taş fırında kepekli hamur ile yapılan lezzetli pizzalar, akılda kalan tatlılar ve özel çocuk menüsü ile geniş bir kitleye hitap ediyor. numnum`ı tüm diğer işletmeler içinde `muzur çocuğa` benzeten numnum`ın yaratıcısı Mehmet Gürs, numnum`ı `fark yaratmak için doğan, farklı, sevimli, zeki ve en önemlisi neşe saçan bir konsept` olarak tanımlıyor.

numnum nasıl doğdu?

Her şart ve koşulda `iyi yiyecek ve içecek` inancının güçlü savunucusu, İstanbul Yiyecek İçecek AŞ`nin kurucusu şef Mehmet Gürs`e göre numnum fark yaratmak için doğdu.

numnum gerçek bir `aile restoranı` hayali üzerine kuruldu. Uluslararası örneklerde de olduğu gibi sadece ailelerin değil, gençlerin, çocuklu ailelerin, çiftlerin, genç profesyonellerin rahatlıkla geldiği bir mekan olmalıydı. Bütün müşteriler `lezzetli ve iyi yemeği uygun fiyata ve hızlı` yemeliydi. numnum menüsü, yaşayan konseptinin tüm ruhunu, neşesini ve en önemlisi dayanılmaz yemeklerini anlatan `etkin bir iletişim aracı` olmalıydı. numnum`ın yemeği akılda kalmalıydı. Keyifli anıların arada sırada hafızamızı gıdıklaması gibi, yiyenin damağında kalıcı bir iz bırakmalıydı. Neşe saçarak %100`ünü veren bir ekip. Doğal olarak gülen, bilgili, kendinden emin ama alçak gönüllü, işini öne çıkaran… Gününe fark yaratmak için başlamalıydı numnum ailesi…

İlk işletmesini Ekim 2003 yılında İstanbul Maçka G-Mall`da açan numnum, sağlam adımlar ile büyüyerek Levent Kanyon, Ümraniye Meydan, Ankara Panora, Mecidiyeköy Astoria, ardından Ankara Goridon ve Bağdat Caddesi ile yedinci şubesine ulaştı.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT