One Restaurant- Pub

Yeme İçme Restoran One Restaurant- Pub

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Arnavutköy 1. Cadde, No:93 Sarıyer İstanbul

Telefon: 0(212) 263 7930/31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
ARNAVUTKÖY’DE YEPYENİ BİR SOLUK
İstanbul, tamamıyla farklı bir mekana kavuştu. Arnavutköy’de ana cadde üzerinde bulunan 500 yıllık tarihi hamam şimdi “One” adıyla yepyeni ve şirin bir restoran-pub’a ev sahipliği yapıyor.

Dünya mutfağından oluşan Türk damak tadına uygun kompakt menüsü, orjinal taştan mimarisi ve ambians müziği ile “One” gündüz ve gece gerçek bir chill-out evi olarak ortaya çıkıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise drum’n bass, house ve dance tadında müzikleri ile samimi ve doğrudan eğlencelerin merkezi olacak gibi duruyor.

Mekanın kaydadeğer diğer bir özelliği ise özel arkadaş partileri için kapatmaya oldukça elverişli olması. Zevkiniz doğrultusunda oluşturabileceğiniz fix menü seçenekleri ve özel müzik seçimleri ile size bu tip özel gecelerinizde mutlu buluşmalar vaad ediyor.

Mekan sahipleri, dans, kaliteli müzik ve kaliteli yemeğin buluştuğu seçkin ve hesaplı bir alternatif olma yolunda işe koyulduklarını söylüyorlar. Girişi restoran, arkası bar olan taştan mimarisine eklenen sempatik yorumlar ile “One” girildiği andan itibaren insanı adeta kendi pozitif enerjisine davet ediyor.

Yenilik, samimiyet, farklılık ve güzellik peşinde olanları Arnavutköy’e, bize davet ediyoruz.






Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT