Papalina Restaurant

Yeme İçme Restoran Papalina Restaurant

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri, Meyhane

Adres: Sahilyolu Ataköy Marina içi Ataköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0(212) 560 12 70 / 40 / 30

Faks: 0 (212) 560 12 82

Web: http://www.papalinarestaurant.com

E Posta: butunbalikrestaurantlari.com?

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Papalina Balık Sizler İçin yenilendi...
Ege Kıyılarından İstanbul`a bir lezzet serüveni; Papalina…
Dünyada sadece Ayvalık Cunda adası civarında yetişen papalina balığını tatmak için oralara kadar gitmenize gerek yok artık.Çünkü adını bu balıktan alan Ataköy Marina`daki Papalina Balık her sene Temmuz ve Ekim ayları arasında çıkan Papalina balığını İstanbullulara günlük ve taze olarak getirip sunuyor..(Ayvalık müdavimlerinden Hülya AVŞAR ve bir çok ünlü sima bu kısıtlı dönemde papalinayı tatmak için Cunda`nın yolunu tutuyorlar).

Ataköy Marina`daki Papalina Restaurant`ın mönüsü ege otlarından ve deniz mahsullerinden hazırlanan zeytinyağlı meze çeşitleriyle de oldukça zengin.Yine bu bölgeye has teneke tulum peyniri ve kalamata zeytiniyle tam bir gurme balıkçı iddiasında Papalina..
Restoranın sahibi tarafından özenle seçilip alınan mevsimin taze balıkları, boğazdaki restoranları imrendirecek şekilde sergilendiği balık mostrasından seçip sipariş verebilirsiniz. Deneyimli garsonlar hangi balığın hangi mevsimde daha iyi olacağını ve nasıl pişirileceği konusunda son derece bilinçli ve güleryüzlü.. Mostrada gözümüze çarpan ıstakozların ise Sema ÇELEBİ tarafından ülkemize getirilen besin değeri yüksek maine istakozları olduğunu öğreniyoruz.

Gönlünü mutfağa vermiş ahçıbaşı Ahmet Usta şişte ızgara olarak tavsiye ediyor ıstakozları..
İkinci kuşak olarak bu mesleği yapan restaurant sahibi Erhan ECE titiz ve araştırmacı yönüyle Papalina`nın mönüsünü ve lezzetleri geliştirmeye devam ediyor. Uluslar arası İstanbul Turizm Fuarı kapsamında İstanbul`a gelmiş olan Atina`lı ünlü şef Saulis yılın belirli dönemlerinde Papalina mutfağında kültürler arası gastronomi workshoplarıyla mönüde yeni tatların gelişmesine katkı sağlıyor.
İstanbul`un en önemli yeme içme portallarından Gecce.com Gurme kurulu tarafından verilen mekan oscarları ödüllerinden "en iyi restaurant "ödülünü alması Papalina markasının sektörde doğru yolda olduğunu gösteriyor.Mekan denize ve yatlara nazır muhteşem konumuyla da bu ödülü gerçekten hakediyor.

Lezzetin Eğlenceyle Tamamlandığı Bölüm; PAPALİNA MEY
Papalina Balık Restaurant`ın alt katında yer alan Papalina Mey; restaurant, eğlence ve kalite kavramını bir araya getirerek meyhane anlayışına yeni bir yorum katıyor. Dünden bu güne rumca ve türkçe yorumlarıyla Özden ve grup Turkiko ile doyumsuz bir müzik ziyafeti sizleri bekliyor.
Ekalliyet mutfağının çok özel mezelerinden oluşan mönüsünde; yeşil tabağı, zeytin salatası, Girit usulü peynir ezme, tahinli köz biber Ermeni pilakisi, hardal otu ekşilemesi, işkembe mezesi, midye dolma, gumbilya favası, caciki, radika, Boşnak salatası, Kokina, Patata, Çerkez tavuğu, havuç tarator meze çeşitleri ile masanız donatılırken ardından gelen kıtır kabak, Arnavut ciğeri, şefin böreği ve papalina mini balıklar tabağının tadına doyamayacaksınız. Tatlı olarak gelen dondurmalı irmik helvası ise özel olarak tavsiye edilir.
Papalina Mey, her türlü organizasyon davet ve toplantılarınıza alternatifli mönüleri ile ev sahipliği yapmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Kesinlikle servis ve hizmet kalitesi çok kötü ...hele bir de alkol kullanmıyorsanız 8:00 de vermiş olduğunuz siparişleriniz 5-6 hatırlatmadan sonra 10:00 a doğru gelebilir.misafirlerinizi papalinabalik da asla ağırlamayın geceniz berbat olur..
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT