Partners Euroasia Restaurant Bar

Yeme İçme Restoran Partners Euroasia Restaurant Bar

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Esentepe Mah. Kasap Sok. No:22/A Şişli İstanbul

Telefon: 0212 213 93 65

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Partners Euroasia; İstanbul’da İlk Kez, 4 Ayrı Şef, 4 Ayrı Mutfak Tek Adreste…

Sushi’den Çin mutfağına, Avrupa mutfağından Asya barbeküsüne kadar farklı tatları tek bir çatı altında sunan PARTNERS Euroasia Restaurant Bar, İstanbul’a yeni bir konsept sunuyor. Farklı mutfakları alanlarında uzman farklı aşçılarla sunan PARTNERS Euroasia, Dünya mutfağına meraklı, yeni tatlar keşfetmeyi sevenlerin vazgeçilmez mekânı olmaya aday…

PARTNERS Euroasia’nın mönüsündeki Asya Barbeküsü(Teppenyaki) ile kendi yemeğinizi tamamen kendi zevkinize uygun olarak beyaz et, kırmızı et, balık ile beraber kendi seçeceğiniz baharatlar, soslar, değişik sebzeler ve makarna ile harmanlayarak hazırladıktan sonra Uzakdoğulu aşçıların sizin için pişirmesini seyredebilirsiniz. Bu sürprizli yemekte hazırladığınız her karışım ile ayrı bir lezzet macerası yaşayacak ve kendi tasarımınız olan bu tatlara bayılacaksınız. Asya Barbeküsü tercihlerinizi yansıtmasının yanında az yağlı, düşük kalorili, lezzetli ve dengeli bir öğün alternatifi…

Mönüsü Asya ve Avrupa olarak ayrılmış olan PARTNERS Euroasia, 4 değişik sos ile servise sunduğu Çin böreği, mantar, piliç kanadı, piliç sate, köfte, balık çubuğu ve lahana salatasından oluşan Jumbo Combo’su, lezzeti ile şimdiden Türkiye’de yaşayan Japonların ve sushi sevenlerin keşfettiği zengin sushi çeşitleri ile göz dolduruyor. Ispanak Yatağında Levrek, Portakal Soslu Somon, Aromalı Çıtır Ördek, limitsiz et ile Fondue Bourguignonne (Et Fondü), özel baharatlı ve tereyağı sarımsak soslu Steak Partners, tatlı seçeneklerinden Armutlu Crème Brûlée ile daha birçok özel yemeğin yer aldığı PARTNERS Euroasia’nın mönüsü monotonluktan hoşlanmayanları mutlu edecek.

Siyah fonda renkli oturma grupları, orijinal aydınlatmaları ve aksesuarları ile PARTNERS Euroasia sıra dışılığını dekorasyonunda da hissettiriyor. Öğlen yemeklerinde ya da akşam yemeklerinde canlı keman-gitar eşliğinde ayrıcalıklı zamanlar geçireceğiniz PARTNERS Euroasia, keyifli barı ve happy hour seçenekleri ile İstanbul yeme içme ve eğlence hayatına yeni bir soluk getiriyor.

Sunduğu çeşitlilik ve kaliteli servisi ile iş yemekleri için İstanbul’un en gözde restoranları arasında yerini şimdiden almaya başlayan PARTNERS Euroasia hemen yanında yer alan otoparkı ile de büyük bir konfor sunuyor.

PARTNERS Euroasia, iş yoğunluğundan dolayı ofiste yemek yemek zorunda olanları veya evinde farklı bir mönü oluşturmak isteyenleri verdiği paket servis hizmetiyle yalnız bırakmıyor ve tek bir telefon ile dört ayrı mutfağa ulaşma imkânı ile PARTNERS lezzetini ofis ve evlere de taşıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT