Pasta Presto

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Valikonağı Cad. No:96 Nişantaşı(Pakize Tarzi Kliniği köşesi) Şişli İstanbul

Telefon: 0212 291 58 25

Web: http://pastapresto.biz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
YEMEĞİN ŞARAP İLE DANS ETTİĞİ BİR GURME MEKANI: Nişantaşı PASTA PRESTO
Günün ve gecenin her saatini “yaşayan ve yaşatan” Nişantaşı PASTA PRESTO öyle bir Restoran & Bar ki; içeri girdikten sonra en az 6 nedenden size zamanı ve mekanı unutturuyor:

Çeşitli ülkelerin kalitesine göre çok hesaplı, değişik şarapları, taze, lezzetli ve bazılarını hiçbir yerde tadamayacağınız incelikli yemekleri, iyi müziği, sergisi değişmeyen ama hikayesi değişen tabloları, sanki kendi evinizde “ama iyi giyimli” hissettiren sıcak atmosferi ve tabii ki başrol oyuncusu sizi mutlu kılmak için gösterilen özel ilgi…

Pasta Presto gurmelerin lezzetli şarap ve yemeği, farklı tablolar eşliğinde tatmak için tercih ettiği, huzurlu ve kaliteli sohbetleri “zamansız ve mekansız” yaşatan, Nişantaşı Valikonağı Caddesi’nde görmeye alışkın olmadığımız, farklı bir mekan… Hele hiçbir yerde bulamayacağınız Rakı Flambeli Jumbo Karides, Kiremitte Soslu Kalamar, Ispanaklı Bulgur Risotto, İmpanata Speciale ve Zigeuner Steak’in lezzetleri gurmeleri bile şaşırtacak nefasette.

Tahsilini ve yıllarının büyük kısmını Fransa’da geçirmiş sahibi ve işletmecisi Can İzgi’ nin sıcak ev sahipliği, sevecen sohbeti, çeşitli ressamların seçkin eserlerinin görücüye çıktığı duvarları, “ Ah ne hoş müzikler bunlar! Can Bey bu CD den ben de istiyorum.” dedirten müzikleri, masanıza gelen dünya mutfağının lezzetleri, “evet, işte budur…” dedirten şarapları ile hem tanıdık hem de sıra dışı bir mekan Pasta Presto. Hafta içi Sürpriz Jazz veya Latin Gecesi, her Cumartesi de sizi dün ve bugün arasında keyifli bir müzik yolculuğuna çıkaran, yemekli Nostalji Geceleri ile sıra dışılığını pekiştiriyor.

Pasta Presto’nun caddeye bakan camekanının ardında, kesinlikle görmeniz gereken, 10 kişilik muhteşem bir “Gurme Masası” karşılıyor sizi. İş veya yakın arkadaşlarınızla toplanıp, evinizdeki gibi misafir ağırlayarak şarap & yemek etrafında sohbet mi yapasınız geldi? Rezervasyon yaptırıyorsunuz, size özel gurme menünüz hazırlanıyor.

Pasta Presto’da her şey lezzetli olmak zorunda. Enginar ve domatesler mevsiminde, yüksek adetlerde alınıp donduruluyor ki yaz lezzetinde olsunlar. Pasta Presto’ya adeta “can” veren Can İzgi, müşterilerinin öneri ve görüşlerini de dikkate alarak ilkbahar ve kışa girişte 2 kez mönüsünü yeniliyor. Örneğin bayanlara özel mini pizzalar yapılıyor. Bayanlar ne diyetlerinden ne de ağız tatlarından olsunlar düşüncesiyle… Ve siz de pizzanızı yerken “Böyle ince bir hamur nasıl oluyor da kurutulmadan bu lezzetlerle bütünleşip ağzımda eriyor?” diye düşünmeden edemiyorsunuz. Hele Amerika’yı aratmayan özel hamburgerlerini yerken tadı damağınızda daha fazla kalsın diye zamanı yavaşlatmak istiyorsunuz. Unutmadan belirtelim; yurtdışı yatırımları ile Can İzgi çikolatadan ekmeğe Makedonya ve Kosova’nın ağız tadını belirleyen kişidir.
Günün ve gecenin her saatini “yaşayan ve yaşatan bir mekan” Pasta Presto…

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT