Pastarito Akaretler

Yeme İçme Restoran Pastarito Akaretler

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Vişnezade Mah. Süleyman Seba Cad. No: 2 Akaretler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 236 67 00 (5 hat)

Web: http://www.pastarito.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

PASTARİTO AKARETLER’DEN `İTALYAN MASASI`

Pastarito Akaretler’in muhteşem bahçesinde, İtalyan Masası (Tavolata Italiana) ayrıcalığı ile kesintisiz sohbetler ve eşsiz lezzetler. Geleneksel tariflerle hazırlanan yemekler, servis, mimari ve dekorasyon ile bütünleşen buram buram İtalya.

Pastarito Akaretler’de uygulanan “İtalyan Masası” ile nefis İtalyan yemeklerini keyifli ve sıcak bir atmosferde tatmak mümkün. Büyük tabaklarda hazırlanan ve ortaya gelen yemekler, ev ortamında olduğu gibi masada oturanlar tarafından servis ediliyor, tabaklar elden ele geçiyor. Garsonlar tarafından bölünmeyen sıcak ve samimi sohbet, keyifle devam ediyor. “İtalyan Masası” “Tavolata Italina”, İtalyan geleneksel sofra düzenine bire bir sadık kalınarak hazırlanıyor.

“İtalyan Masası”, Türkiye’de sadece Pastarito Akaretler’de uygulanıyor. İştah açıcı nefis başlangıçlar, makarnalar, pizzalar, risottolar, et-balık çeşitleri ve özel şaraplardan oluşan “İtalyan Masası”nın kendine ait menüsü, ayda bir yenileniyor.

Pastarito Akaretler’de lezzet ayrıcalığı, eşsiz Sıraevler atmosferi, İtalyan meydanlarını yaşatan geniş bahçe, İtalyan Çeşmesi, atmosferle bütünleşen müzikler ve hoş sürprizler her gün 12.00-02.00 arası sizleri bekliyor.

Pastarito Hakkında
İlk Pastarito 1993`te İtalyan bir girişimci tarafından açıldı. Marka, İtalya ve diğer Avrupa ülkelerinde geliştirilmesi hedefiyle 2004`te Cir-Food Group tarafından satın alındı. Cir-Food Group, 600 milyon Euro’luk cirosu ve 8.000’in (İtalya’da) üzerinde çalışanı ile İtalya’nın 14 bölgesinde ve yurtdışında (İspanya, Yunanistan, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Romanya, Çin, Vietnam, ABD) faaliyet gösteriyor. Cir-Food Group, Pastarito da dahil yiyecek ve restoran sektöründe hizmet veren 8 markasıyla İtalya’nın devleri arasında yer alıyor.
Şu anda İtalya’da 51, İtalya dışında ise toplam 12 Pastarito Restaurant’ı bulunuyor. Dünyanın ve İtalya’nın İtalyan kökenli tek ve en büyük restoran zinciri olan Pastarito, Tür-İtal Grup tarafından Türkiye’ye getiriliyor.
Pastarito’nun Türkiye’deki ilk şubesi 2006 yılında İzmir Forum Bornova Alışveriş Merkezi’nde, ikinci şubesi 2007 yılı Şubat ayında İstanbul Suadiye’de, üçüncü şubesi ise 2007 yılı Kasım ayında Ankara Panora Alışveriş Merkezi’nde, dördüncüsü ise farklı bir konsept ve Incontro Di Pastarito (Pastarito’nun buluşma noktası) ismiyle Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nde, beşinci restaurant ise Haziran 2008’de Akaretler Sıraevler’de açıldı. Türkiye’deki altıncı restaurant Eylül ayında Kozyatağı Paladium Alışveriş Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. Pastarito Türkiye’de; 2010 yılı sonuna kadar 7, 2015 yılı sonuna kadar ise 10 noktaya ulaşmayı hedefliyor. Franchising noktalarıyla da ilerlemeye devam edilmesi planlanıyor.

Pastarito’nun 6 ayda bir değiştirilen menüsünü, İtalyan şefler GIANLUCA COLELLA ve FRANCESCO DINI tasarlıyor. Şefler, yalnız etnik İtalyan mutfağını değil, Türk mutfağını da göz önüne alıp, Türk damak zevkini detaylarıyla sentezleyerek çok zengin bir menü yaratıyor. Türkiye‘deki Pastarito’ların dekorasyonlarının her birinde ayrı bir İtalyan havası esiyor. İzmir ‘de güney kıyılarının dekorasyonu hakimken, İstanbul ‘da Toskana bölgesinin sıcaklığı yaşanıyor. Ankara’da ise Toskana’nın merkezi Floransa esintisi ağır basıyor.

Pastarito, çocuklara da Türkiye’de bir ilki sunuyor. Masaya gelen DVD playerlarda çocuklar, çizgi film izleyerek muhteşem çocuk menülerini yiyip keyifli vakit geçiriyorlar.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT