Ponte Restaurant-Pre Club

Yeme İçme Restoran Ponte Restaurant-Pre Club

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İstiklal Cad. Beyoğlu iş merkezi kat-7 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212)245 77 82-83

Faks: (0212)245 53 43

Web: http://www.ponterestaurant.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Ponte Restaurant-Pre Club

Ponte Restaurant-Pre Club, Akdeniz Mutfağının Önemli Lezzetlerini Sofranızda Damaklarınızla Buluşturuyor... (Portekiz, İspanya, Fransa, İtalya, Yunan, Türk ve İsrail Yemekleri)

Porte; İstanbul Boğazı`nın Marmara denizi ile tarihi yarımada ve Haliç’in birleştiği noktayı farklı, alışıla gelmemiş bir açıdan görmektedir. Adalar ve Tarihi yarımada üzerinden gördüğü geniş Marmara manzarası ile de gözde bir mekân. İşletme dört mevsim hizmet vermek üzere yeniden, yeni işletme ve yeni yüzü ile sizlere kapılarını ardına kadar açık tutmak üzere yapılandırılmış.
Bu sebeple; Ponte Restaurant-Pre Club yiyecek mönüsünde, Güneyden esen rüzgârın getirdiği Akdeniz Mutfağının tatlarına yer vermiş; Portekiz, İspanya, Fransa, İtalya, Yunan, Türk ve İsrail yemekleri başta olmak üzere örnekler sunuyor. Böylece dört mevsim süresince bu tatları terasta servis edebiliyor. Saat 16.00`da açılıp akşamüstü barı olarak güne başlayan, iş çıkışı dostlarla buluşup sohbet ederken içkinizi yudumlayıp, hafif yiyecekli atıştırmalarınızı yaparken, siz akşam yemeğine kalmanız için yerlerinizi hazırlıyor...

İçki şişenizin size özel muhafaza edildiği dolaplarda, size ve misafirlerinize servis vererek akşama başlanıyor. Keyifle yemeklerin tadına bakıp lezzet doyumuna ulaşırken, bir taraftan da gündüzün akşama dönüşümünü, şehrin ışıklarla süslenişini ve Haliç`in üzerinden güneşin batışını seyretmenin keyfine varacaksınız. Mutfağını sunulan ülkelerin müzikleri ile geceye devam edip doyumsuzluğunu yaşayacaksınız. Saat 22.30 itibari ile Pre Club ambiansına bürünürken, soft lounge müziklerini dinleyerek, Saat 04.00`e kadar keyifle eğlenebilirsiniz. Gece boyunca sizlere hem güzel tadları, tatlı sohbetleri ve keyifli müzikleri dinletmiş olacak. Dönem, dönem farklı aktiviteleri, Transformation (Dönüşüm)eventleri sizlerle paylaşacak. Ortalama 50-60 Ytl-Otopark Mevcut.

İçecek mönüsü olarak çok çeşitli cocktailler ile Bar, Pre Club olarak hizmet veren işletme, tadilat ve mimari dekorasyonunu yenileyerek, tarzını koruma, klasikleşme yolunda yeni adımlarla hizmet vermeye devam etmekte. Teras olarak yaz ve kış olarak on iki (12) ay hizmet verecek oluşumun, tadilatını ve yenilemesini yapmıştır. ”B”-“A” ve A plus misafir portföyü hedeflemektedir. Post-Modern çizgi ile dekore edilmiştir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Ponte Beyoğğlu odakuleden girince karşınıza Beyoğlu iş merkezi çıkıyor, hemen orası tabi girişinde :) Haliç Manzarası çok güzel, eğlenceli hafta sonları var.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT