Publico Tünel

Yeme İçme Bar Publico Tünel

Mutfak Türü: Bar, Kafe Türü, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE, Club-Bar

Adres: Tünel Meydanı No: 186/A Tünel Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 40 28/29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Publico Meydan:

Beyoğlu Tünel bölgesinde farklı lezzetlerin vazgeçilmez mekanlarından biri olan Publico yeni şubesini, Tünel meydanda açtı. Farklı dekorasyonuyla hem göze hem de damağa hitap ediyor.

Dünya mutfağından seçilmiş farklı tatları, yaratıcı bir şekilde sunmayı başaran mekanda; yemekler muhteşem. Tünel`in tarihi ve bohem havası mekanı renklendiriyor. Günün her saatinde; kahvaltıdan akşam yemeğine, lezzetli seçenekleri ile ferah bir ortamda gününüzün tadını çıkarmak istiyorsanız işte size farklı ve yeni bir seçenek. Zira kahvaltı tabağında yer alan seçenekler hem zengin hem de doyurucu. Beğendili Piliç sarma,patlıcanlı makarna denemeye değer. Öğle menüleri de lezzetli oluyor. Pizzalar ve de makarnalar denemeye değer.

İki katlı olan bu mekan, çok güzel bir şekilde ışık alıyor. Üst katın tasarımı alttan farklı ve cam kenarındaki masalarda oturmak oldukça keyiflidir. Kekleri, pastaları da oldukça başarılıdır. İçmeye doyamadığımız kahveleri vardır bu kafenin. Uyandırma özelliği en yüksek, tadı güzel olan espresso bu kafededir. Diğer kahve çeşitleri de özenle yapılır. Alkollü içeceklerin de yer aldığı Publicoda kablosuz internet erişimi vardır.

Haftanın her günü sabah saat 8:00 ile gece 02:00 arasında açık olan Publico tüm yemek çekleri ve kredi kartları geçerlidir. Her Cuma ve c.tesi günleri şehrin tanınmış dj‘leri partilere eşlik ediyor. Cuma ve C.tesi sabah dörde kadar açık olan bu mekanda her şey çok eğlenceli.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT