Rossopomodoro İstanbul

Yeme İçme Restoran Rossopomodoro İstanbul

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Prof. Dr. Hulusi Behçet Cad. No: 10 Göztepe Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 385 23 00

Web: http://www.istanbul.rossopomodoro.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Dünyada ki 120 den fazla restoranımızda, evimiz Napoli’nin geleneksel yemek ve saraplarını sunarak müthiş bir itibar kazandık.

Campania’nin Napolitan bölgesinin seçkin üreticileri ve çiftliklerinden gelen ürünlerle harmanlanan özel bir lezzet anlayışına sahibiz. Pizzamız, sadece Caputo’nun kırmızı kalite unu ve dogal olarak mayalanan hamuru ile yapılmaktadır. İstanbul’da Bir Dilim Napoli’yi essiz kılan, otantik içerikler, geleneksel Napoli yemek tarifleri ve yöntemlerinin birleşimidir.

Rossopomodoro Türkiye’de

Türkiye’de ilk Rossopomodoro, Mayis 2011’de Istanbul Anadolu yakasinin kalbi Bagdat Caddesine 150 m mesafede olan Göztepe Parki karsisinda açildi. Ürünlerimiz, tüm Rossopomodoro’larda oldugu gibi, orijinal Napolitan içerikler ve Italya’da egitim görmüs seflerin eliyle hazirlanmaktadir.

İsmimiz

Rossopomodoro’nun ne anlama geldigi bize sıklıkla sorulur. Sözlük anlamı “Kirmizi Domates” olsa da bize ondan çok daha fazla şey ifade eder. Olgunlaşmış kırmızı domates geleneksel İtalyan mutfağının kalbinde yatar ve bizler, yaptıgı her ise kalbini ve ruhunu koyan bir ekibiz... Özellikle de tamamı İtalyan pizzasının merkezi Napoli’de eğitim görmüş Şeflerimizle. Kırmızı; tutkunun, aşkın, ihtirasın rengidir. Bu konuda fanatik olduğumuz düşünülse de, Rossopomodoro’da misafirlerimize “Sanki Napoli’de Yermiş Gibi” hissettiren, lezzetler ve ortam sunabilmenin gururunu yaşıyoruz...

Tarihçemiz

Rossopomodoro, Sebeto Grubu’nun Avrupa çapinda basari gösteren diger restoran zincirleri “Anema e Cozze” ve “Pizza e Contorni” ile birlikte faaliyet gösteren diger bir konseptidir. Zincir, ilk halkasi olan Napoli’deki Rossopomodoro restoranini 90’li yillarin sonlarinda açmis ve o zamandan bu yana hizla gelismeye devam etmektedir.

Sebeto Grubu

“Sebeto Grubu” ilk restoranini 1988 yilinda Napoli’de “Pizza e Contorni” adiyla açmistir. “Pizza e Contorni” geleneksel pizzacilar gibi gözükmeyen, yaratici restoran tasarimi ile “pizza” konspetini farkli bir sekilde sunmaktadir...

“Pizza e Contorni” nin kazandigi basariyi takiben, kuruculari kapsamli bir genisleme plani üzerinde çalisarak “Sebeto Grup” altinda toplanan iki yeni restoran konsepti daha yaratmislardir. “Rossopomodoro (1998)” ve “Anema e Cozze (1999)”. Pizza & Contorni was the first restaurant of the company that would later become The Sebeto Group. Launched in Naples in 1988, it redefined the way pizza was experienced, with an innovative restaurant design for Italy that did not look like traditional pizzerias.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Pizzası mükemmel... Alıştığımız fastfood pizzanın ötesinde.. Gerçek İtalyan gurme pizza.. Şaraplar ve garsonların bilgisi şaşırtıcıydı...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT