Şans Restaurant

Yeme İçme Restoran Şans Restaurant

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Hacı Adil Caddesi,Palmiye sokak 6.Aralık, (Levent Polis Karakolunun karşısı) 1.Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 280 38 38 / 0212 281 07 07

Faks: 0212 281 54 40

Web: http://www.sansrestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

1.Levent’te yeşil ve görkemli bahçesini koruyan bir villada on yılı aşkın bir süredir Akdeniz Mutfağı ve Türk yemeklerinden oluşan menüsüyle hizmet vermekte olan Şans Restaurant, Mustafa Toner’in tamamen yenileyerek gelecek on yıla hazırladığı yeni dekorasyonuyla hizmet vermeye devam ediyor.

İstanbul’un iş merkezi haline gelen Levent bölgesinde özellikle son dönemlerde birçok kuruluşun Şans’ın yakınına taşınmış olması, iş yemeklerini ziyafete dönüştürmek isteyen ve güzel yemek yemeği seven bir çok profesyonelin ‘şans’ı sayılabilir. Zevkli bir yemek yemeği sadece iş saatlerine sıkıştırmak istemeyenler için Şans yeni dekorasyonu ve özenle seçilmiş şarap ve puro koleksiyonuyla Istanbul’un gece hayatı ve gurme yemek kültürü için seçkin bir alternatif. İki katlı mekan toplam 150 kişilik oturma kapasiteli. Üst katında bulunan barı, iş sonrası ‘happy hours’, yemek öncesi veya sonrası sohbet ve içki için gerekli ‘lounge’ atmosferine sahip. Üst katın alt kattan bağımsız olması, ayrıca üst katın özel davet ve toplantılar için kapatılabilme olanağını sağlıyor. Ayrıca özelllikle yaz aylarında geniş ve güzel bahçesinde unutulmaz anlar yaşanıyor.

Şans’ın sürekli kendini geliştirip yenileyen mutfağını tanınmış şeflerden Ali Ekber Sarıgül yönlendiriyor. Ali Usta, Şans’ta geçirdiği on sene boyunca bir çok yabancı şefle çalışmış olması ve sürekli kendini yenilemesi restoranın menüsünün hiç değişmeyen kalitesinin başlıca sebebi. Menünün belirli periyotlarla yenilendiği mekanda müdavimlerin isteği üzerine menüde hiç değişmeyen klasikleşmiş yemekler de var. Pazı dolması, ıspanak kökü, balık çorbası, köy ekmeğinde balkabağı çorbası, parmesan sepeti içerisinde trüf soslu mantar salatası, siyah tagiolini ve deniz mahsülleri, limonlu risotto, tavada orkinos balığı bu örnekler arasında sayılabilir.

Yerli şarap üreticilerinin yanısıra Fransız, İtalyan, Şili, Avustralya ve California’nın en iyi üreticilerinden bir kava sahip Şans. Üstelik bu kaliteli şaraplar oldukça makul fiyatlarla sunuluyor. Restauranta girdiğinizde alt katta göreceğiniz dev boy şarap şişeleri ve şarap dolabı Şans’ın şaraba verdiği önem ve titizliğin de bir göstergesi.

2001’de İstanbul’da az sayıda restaurantın üye olduğu, mukemmel servis ve lezzetin adeta bir tescili sayılan, dünyanın en eski ve en köklü gurme kuruluşu Chaine des Rotisseurs`e üye olan Şans Restaurant’ın otoparkı var. Kredi kartları geçerli ama yemek çekleri kullanılmıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT