Sardunya Fındıklı

Yeme İçme Restoran Sardunya Fındıklı

Mutfak Türü: Restaurant

Adres: Meclis-i Mebusan Caddesi No:22 Salıpazarı / Karaköy Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 249 10 92

Web: http://sardunya.com?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Boğaz`ın eşsiz manzarasına karşı, kendinizi denizin kenarında değil üstünde gibi hissedeceğiniz eşsiz bir atmosfere sahip olan, eğlence ve yiyecek – içecek sektöründe 25 yıllık istikrarlı bir çizgisi bulunan Sardunya’nın Fındıklı’daki kışlık mekanı, haftanın her günü 12.00‘den 04.00‘e kadar açık. Sardunya Fındıklı’da Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri Bülent Özdemir & Betül Demir sahneye çıkıp canlı müzik yapıyor. Diğer akşamlarda ise DJ Başar mekanın nabzına göre müzikler yapıyor. Saat 23.00’den sonra hareketli müzik ve yüksek volümle coşup kendinizden geçebilirsiniz.

Yemekler aynı zamanda Aşçılar Birliği Başkanı olan Şef Ahmet Yavuz’un elinden çıkıyor. Uluslararası bir menünün sunulduğu Sardunya’da özellikle Sedat Zincirkıran’ın özel işlemlerinden geçen etler çok lezzetli. Antrikotları İstanbul’da bir numara. Thai usulü füme ördek salatası, kaşıkta pazı yaprağında levrek, pastırmalı ızgara börek, torik lakerdasını Ahmet Usta yapıyor… Bazıları ise özellikle etli yaprak sarma yemek için geliyor. Bu kadar lezzetli ve kaliteli yemekleri hazırlayabilmelerinin sırrı ustalarda olduğu kadar malzeme seçimlerinde de yatıyor. Yemeklerde kullandıkları salça ve sıvıyağ Sardunya için özel üretiliyor. Ayrıca servis ve mutfaktaki elemanların çok büyük bir kısmının en az üç yıldır Sardunya’da birarada çalışıyor olmaları kaliteyi, hızı ve sinerjiyi getiren bir uyum sağlıyor.

Yemekler kadar içkiler konusunda da özenli hareket eden Sardunya’da çoğunluğunu yerli şarapların oluşturduğu geniş bir şarap menüsü var. Burada akşam üstü şarap kadar güzel bir manzarada içkilerden yudumlayabilirsiniz.

Dekorasyonunu yenileyen Sardunya’da denizin verdiği ferahlık mekanın her köşesinde hissediliyor. Mustafa Toner, açık renklerin ağırlıklı olduğu tasarımında yemek masasından daha yüksek masalar kullanarak değişik bir atmosfer ve çok farklı bir tarz yaratmış.

Öğlenleri de servisi olan Sardunya’ya öğleyin genellikle iş yemekleri için yöneticiler ve iş adamları büyük ilgi gösteriyor. Sardunya, özellikle yabancı konukların ağırlandığı en seçkin mekanların başında geliyor. Ama Sardunya’da diplomatik ve resmi bir hava değil sıcak, çekici ve ferah bir aile ortamı bulacağınızdan sevdiklerinizle gidip unutulmayacak anlar yaşayabilirsiniz.

120 kişiyi ağırlayabilme kapasitesine sahip olan Sardunya’da kredi kartları geçerli. Otoparkı olduğu için araçlarıyla gelenler bir sorun yaşamıyorlar. Her gün rağbet gören Sardunya’ya giderken rezervasyon şartı aranıyor.

Adres: Meclisi Mebusan Caddesi No: 22 Salıpazarı / Karaköy (Deniz Ticaret Odası Binası, Mimar Sinan Ün. yanı)
Tel: 0212 249 10 92

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Tüm kredi kartları geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT