Sayla Mantı

Mutfak Türü: Ev Yemekleri

Adres: Bahariye Caddesi Nailbey Sokak No:32 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 08 42 - (0216) 336 36 75

Faks: 0216 345 93 18

Web: http://www.saylamanti.com.tr

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
1969’da Kadıköy Bahariye’de kurulmuş olan Sayla Mantı aynı adres ve mekanda 33 yıldır mantıcı olarak görevine devam etmektedir.
Kurulduğu günden bugüne kaliteyi ve sınırsız müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen Sayla Mantı aradan geçen yıllarda asıl işi olan mantıcılığın dışına çıkmayarak, mantı ve çiğ börekte kalitesini kanıtlamıştır.

Sayla Mantı’nın öncelikli hedefi müşteri memnuniyetidir. Bu amaçla 1. sınıf malzeme ve kaliteli servisle birlikte, fiyatlar piyasadaki fiyatların altında tutulmakta, bu şekilde müşteri memnuniyetini yükseltmek amaçlanmaktadır. Sayla’da Mantı ve çiğ börek müşteri isteği doğrultusunda pişirilmesine rağmen yemek servisi hızlı gerçekleşmektedir. Müşterilerinin damak tadına hitap eden mantısının yanında en iyi hizmeti sıcak bir ortamda sunmak Sayla Mantının benimsediği amaçlardandır.
Müdavimlerinin vazgeçemediği lezzeti “Mantı Bizim İşimiz” sloganıyla daha uzun yıllar damaklarda saklı tutmak Sayla Mantı’nın vazgeçilmezidir.



Park Yeri Yok

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

tek kelime ile ifade edecek olursak Sayla Mantı MUHTEŞEM
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT