Secret Passion

Yeme İçme Restoran Secret Passion

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Muallim Cad. No:99 Kuruçeşme ( Makro Center Karşısı ) Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 212 358 36 28

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Lezzetiyle iddialı mekanlardan biri olan Secret Passion, Dünya mutfağından tatları da sizlerle buluşturarak lezzetini arttırma yolunda… İstanbul`un seçkin semtlerinden Kuruçeşme’de ilk şubesi ile hizmete açılan Secret Passion, benzersiz ve vazgeçilmez lezzetlerini misafirlerine sunuyor.

Güler yüzlü ve deneyimli personeli ile özel toplantılarınız, iş yemekleriniz ve özel kutlamalarınıza ev sahipliği yapıyor. Secret Passion’ın ferah atmosferinde stresten uzak keyifle yemeğinizi yerken yalın ve dingin ambiyansı ile huzur buluyorsunuz.

Öğle yemekleri için hızlı, doyurucu ve uygun fiyatlı mönü seçenekleri, şık ve huzurlu ortamı ile Secret Passion civar çalışanlarına farklı alternatifler sunarken akşam yemeklerinde ise lezzet ve huzur arayanların gözdesi oluyor.

Geleneksel kahvaltı seçenekleriyle başlayan lezzetleri, çeşit çeşit makarnalar, özel soslu taze salatalar, güveçte pişirilmiş etli yemekler ve tadı damağınızda kalacak tatlılar takip ediyor. Secret Passion’a özel malzemelerle hazırlanan, taş fırında odun ateşinde pişirilen farklı pizza seçenekleri ile özel soslarla bezenmiş İtalyan makarna çeşitleri Akdeniz mutfağının hafifliği ruhunuza dokunuyor. Taptaze yeşilliklerle yapılan salatalar soslarla bezenmiş. Farklı tariflerle hazırlanan ve özel olarak marine edilmiş ızgaranın tadı damağınızda kalacak. Garnitürlerle servis edilen et yemekleri ve İtalyan mutfağının karşı konulamayan ama bir o kadar hafif olan tatlıları en lezzetli çeşitleri ile Secret Passion’da beğeninize sunuluyor.

Sabah 08:00’ den gece 24:00’ kadar hizmet veren, aile ve arkadaş ortamına uygun konsepti ile kendinizi evinizde hissettiren Secret Passion şimdiden müdavim kitlesini oluşturmuş durumda…

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT