Signs

Mutfak Türü: Kafe Türü, Uluslararası Mutfak

Adres: Yeni Çarşı Caddesi No:98 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 66 62-63

Web: http://www.signsconcept.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Galatasaray Lisesi’nin yanındaki sokaktan aşağıya doğru inen Yeni Çarşı Caddesi, büyülü bir adrese ev sahipliği yapıyor. SIGNS.
Birbirine bitişik nizamdaki bir kısmı eski, bir kısmı restore edilmiş tarihi Beyoğlu binaları arasında ilk olarak şık bir tabela ilginizi çekiyor: Signs Cafe & Shop. Birkaç küçük merdivenden inerek içeri girdiğinizde ise takılar, taşlar ve parfüm şişeleri ile süslenmiş bir vitrinle karşılıyorsunuz. Eğer gözlerinizi bu renk, ışık ve taş cümbüşünden alabilirseniz uzun bir koridordan Signs Cafe’ye ulaşıyorsunuz. Bu, konsolosluklar ve yeşilliklerin arasına gizlenmiş gizemli cafe hem astroloji tutkunlarını hem de farklı mekanlar keşfetmekten zevk duyan Beyoğlu tutkularını ağırlıyor.

Signs Cafe & Shop, mor ve lila renkleriyle süslü, burç konsepti ile dekore edilmiş bir mekan. Tavanda dev bir zodyak resmi, duvarlarda burçları konu alan resimler, kendinizi evde gibi hissedebileceğiniz bir dekorasyon, yumuşacık ışıklar... bulunuyor. Girişte gördüğünüz taşlar, takılar ve parfümler ise Signs Shop’ta satışa sunuluyor. Burcunuz için özel tasarlanmış hediyelik eşyalar, parfüm, taş, mum ve takıları satın alabiliyorsunuz.

Signs zengin mönüsü ile de damak tadına düşkün olanları hayal kırıklığına uğratmıyor. Signs’ın yumuşacık ambiansına uygun leziz yemekler arasında aperatfiler, makarnalar, salatalar, ana yemekleri tatlılar ve sıcak-soğuk içecek çeşitleri bulunuyor. Ayrıca çevre iş yerlerinde çalışanlar ve öğle saatlerinde uğrayanlar için öğle yemeklerine özel mönüler de sunuyorlar. Mönüden gözümüze çarpan yemekler arasında ise; Soğuk çorba, Peynir tabağı, Ananas soslu piliç rulo, Fıstıklı bonfile, Country Style Risotto, Biberli mantarlı bonfile, Adriyatic Seafood Salad, Lübnan usülü burger, Signs of madame Sandviç, Çikolatalı fındıklı turuffe, Meyveli brule... bulunuyor. Signs, sırlarını keşfetmeniz için sizi bekliyor...

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT