Sultan Sofrası

Yeme İçme Restoran Sultan Sofrası

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Yeniköy Caddesi No:1, Tarabya Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 299 79 79

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
FARKLI LEZZETLERİN BULUŞMA NOKTASI “SULTAN SOFRASI”
Tarabya, Osmanlı mutfağı, Bafra usulü özel pide ve deniz ürünlerinden oluşan zengin menüye sahip Sultan Sofrası ile yepyeni bir mekana kavuştu.

Kasım 2004’ten bu yana Tarabya’da hizmet vermeye başlayan Sultan Sofrası, Osmanlı Mutfağı’ndan deniz ürünlerine, yaban ördeğinden gerçek Bafra usulü pideye kadar birbirinden farklı lezzetleri tek bir mekanda toplayarak kısa sürede damak tadına düşkünlerin uğrak yeri oldu.

650 kişilik 2 katlı mekanında, deneyimli kadrosu ve güleryüzlü servis anlayışı ile 24 saat hizmet veren Sultan Sofrası, VIP menüsü ile özel toplantılar, nişan, düğün ve iş toplantıları gibi yemekli organizasyonlar için de uygun bir mekan olma özelliği taşıyor.

“Gerçek Bafra Usulü Pide Sultan Sofra’sında Yenir!”
Tereyağlı ve kapalı gerçek Bafra usulü pidesi ile bu alanda rakip tanımayan Sultan Sofrası, kıymalı, kaşarlı, pastrımalı ve yumurtalı pide çeşitleri ile gerçek Bafra pidesini olması gereken şekilde müşterilerine sunuyor.
Balık ve deniz mahsulleri çeşitleri, pastırmalı, havuçlu ve patatesli döneri, özel kebap çeşitleri, leziz pilavları, yöresel yemekleri, zeytinyağlı çeşitleri ve birbirinden farklı çorbaları ile Sultan Sofrası, Osmanlı Mutfağı’nı sevenlerin tek tercihi olmaya aday...

İş Yemekleri İçin Özel VIP Menüsü!
Sultan Sofrası, geniş iç mekanı ve Kiremitte Bıldırcın, Portakallı Yaban Ördeği, Kekikli Dolma, Sülün Fırın, Kaz Ciğeri gibi çeşitlerden oluşan VIP menüsü ile de yemekli organizasyonlar tercih edilen mekan olmaya devam ediyor.
Geniş bahçesi ve terası ile yaz aylarında da tercih edilen mekan haline gelecek olan Sultan Sofrası, 24 saat açık olup içkisiz olarak hizmet vermektedir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT