Tabak Makarna - Salata

Yeme İçme Restoran Tabak Makarna - Salata

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Fast Food

Adres: Beylikdüzü İstanbul Outlet Park Alışveriş Merkezi Beylikdüzü İstanbul

Telefon: 0212 871 2737

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Beylikdüzü İstanbul Outlet Park Alışveriş Merkezi`nde bulunan; sadece farklı ve lezzetli değil,aynı zamanda hafif ve sağlıklı ürünler sunan TABAK MAKARNA & SALATA...

Mevsimler üstü özellik taşıyan bir trend: Tabak`da Salata yemek
Yazın diyetinize yardımcı olduğu için,kışın soğuğa karşı vitamin depolamaya yaradığı için,baharda turfanda ürünlerle yapılıp yenmesinin tam zamanı olduğu için.

Makarna, kompleks karbonhidratlar grubundandır. Metabolizmada çabucak parçalanır, hemen enerjiye dönüşür. Makarnanın kolay ve hızla hazmedilen bir besin olmasının nedeni de budur. Acil enerji ihtiyacı duyan, bir karşılaşmaya ya da gösteriye hazırlanan sporcular, sanatçılar, yani fiziksel güç gerektiren işlerle uğraşan herkes için makarna, özellikle tercih edilen bir temel besindir.

Makarnanın kalori ve yağ oranı çok düşüktür. Genel kanının aksine, şişmanlatma riski yoktur. Çünkü içinde şişmanlatıcı unsurlar bulunmaz. Formuna dikkat eden herkes, hafif bir sosla yapılmış makarnayı gönül rahatlığıyla yiyebilir. Makarna hem çok doyurucudur, hem de vücut için gerekli tüm vitamin ve mineralleri içerir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT