Tarihi Pano Şaraphanesi

Yeme İçme Restoran Tarihi Pano Şaraphanesi

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Hüseyinağa Mah. Hamalbaşı Cad. No:12/B, Galatasaray, Beyoğlu, İstanbul - Avrupa (Galatasaray Lisesi Karşısı) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 66 64 - 293 61 64

Web: http://www.panosarapevi.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
100 yıllık geçmişiyle Beyoğlu`nun en eski şarap evlerinden biri olan ancak 1990 yılında kapanan Pano, restore edilerek yeniden şarap severlere hizmet etmeye başladı. Böylece son yıllarda İstanbul`daki ard arda açılan şarap evlerinin öncüsü oldu. Pano şaraphanesi, giriş katı, genel müdürlük ve mahzen olmak üzere üç kattan oluşuyor. Ancak yalnızca iki katı müşterinin hizmetine sunuluyor. Giriş katı ise restorasyonuna gösterilen özenden dolayı buram buram nostalji kokuyor. Ahşap masalarla uyumlu olması için perdelerin rengi kahverengi olarak seçilmiş. Arkası çeşit çeşit şaraplarla dolu olan barın üzerine Panayot zamanından kalan büyük tahta fıçılar dizilmiş. Tavan süslemeleri orijinal, camlar ise vitray. Giriş katından aşağıya inen merdivenler eski şarap mahzenine, şimdiki salon bölümüne açılıyor. Rutubet kokusunun hakim olduğu bu salonda 25 masa var. Pano, açılışının üstünden kısa bir zaman geçmesine karşın kalabalık ve canlılığıyla Beyoğlu`na renk katıyor. Pano kendi üretimi şarapların yanı sıra her beğeniye göre şarap sunuyor müşterilerine. Oldukça geniş meze ve yemek mönüsünün de bulunduğu şarap evine özellikle haftasonları rezervasyonlu gitmenizde yarar var.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT