The Upper Crust Pizzeria

Yeme İçme Restoran The Upper Crust Pizzeria

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Çırağan Cad. No:35 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 212 227 5 227

Web: http://www.uppercrustturkiye.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Boston’da son 4 senenin Best of Boston ödülünü alan pizzacı The Upper Crust Pizzeria, Seneka Gıda’nın açtığı ilk şubesiyle artık Türkiye’de!

Upper Crust’ın farkı nedir?

Upper Crust’ın pizzası incecik pizza hamurunun üzerine yayılan baharat ve domatesin mükemmel karışımını binbir çeşit malzemeyle bütünleştiriyor. Large (35 cm) ve Extra Large (45 cm) olarak satılan pizzaların yanısıra “Ben bir pizzayı bitiremem” veya “Acelem var, atıştırmak istiyorum” diyenlere özel olarak 23 cm boyutundaki dlim pizzasıyla fark yaratıyor.

Her gün, ikisi Margarita ve Pepperoni Pizza olmak üzere 3 çeşit olarak deneyebileceğiniz dilim pizzalar isteğinize bağlı olarak salata çeşitleriyle beraber sağlıklı seçimler sunuyor.

Pizzalarda kullanılan özel tarifli domates sosun yanısıra Türkiye’nin ilk pesto soslu pizzasını da misafirlerine sunan Upper Crust’ta, bütün pizzalar isteğe bağlı olarak peynir sevmeyenler için peynirsiz –Red Pizza- ve domates sevmeyenler için domates sossuz –White Pizza- olarak da servis edilebiliyor.

İstanbul’da gerçek pizza lezzetini arayanları en kısa zamanda Upper Crust Pizzeria’nın sıradışı tatlarını denemeye bekliyoruz.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT