Tike

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Hacı Adil Caddesi 4. Aralık No: 1 Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 279 50 70 - 324 87 63 - 64

Faks: 0212 281 66 66

Web: http://www.tike.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

"Geleneksel aile içi sofra ve mutfak kültürümüzü, evimizdeki gibi eksiksiz olarak restaurantlarımızda sunmak..." İşte Tike Restaurant’larının temel ilkesi...

Güney`in lezzet geleneğini, seçkin bir hizmet anlayışıyla İstanbul’da yaşatan Tike, 1998 yılında Adanalıdört kuzen tarafından kuruldu.

Adana’nın yemek kültürünü bütün orijinalliğiyle evrensel ölçütlerde sunmayı hedef olarak belirleyen dört kuzen, bu amaçla ‘Tike Levent’i açtı. İlk günkü dinamizm ve heyecanlarını yitirmeden, çalışmalarını bugün de tüm restaurantlarında aynı titizlikle sürdürmekteler. Kısa sürede İstanbul gurmelerinin gözdesi olan Tike, müşterilerini `misafir` gibi ağırlayarak, Güney insanının sıcaklığını İstanbullular’a ve yabancılara yansıtıyor. Yerel lezzetleri en iyi şekilde sunabilmek amacıyla yöresinin usta aşçılarıyla çalışan Tike, geniş bir kadroyla konuklarına servis veriyor.

Tike Restaurant’larda pastırmalı humus, mütebbel (közlenmiş patlıcan ve tereyağıyla yapılan bir meze), içli köfte, çiğ köfte, közde soğan-sarımsak, lahmacun, pide çeşitleri, et-piliç tava, Gavurdağı ve diğer salatalar, ızgaralar, kebap çeşitleri, künefe, irmik helvası ve diğer tatlılar, alkollü ve alkolsüz içecekler, şaraplar, gruplara menüler ve catering hizmetleri var. Yakında online sipariş servisi hizmette.

Tike restoranlarının ilki olan Tike Levent, İstanbul’un, gerek ışıltılı gece hayatı gerekse iş merkezlerinin yoğunlaştığı 2. Levent’de, ağaçlıklı geniş bahçesiyle kendini şehrin karmaşasından soyutlayabilmiş iki katlı bir villada bulunuyor. Dekorasyonunda, ağırlıklı olarak ahşap ve kiremit-sarı tonları kullanılarak, huzurlu ve sıcak bir ortam yaratılmış.

Tike Levent, sohbeti doyumsuz bir ocakbaşı, her türlü aperatif ve şarap çeşidinin sunulduğu, biri bahçede iki bar ile konuklarına hizmet veriyor. Kapalı alan ve bahçede 200’er kişilik oturma kapasitesi mevcut. Bu konfor, havalandırma sistemleriyle de desteklenmiş. Aile yemekleri, iş toplantıları ve özel kutlamalar için Tike Levent ideal bir mekan.

Tike Levent`in ayrıcalıklı `paket servisi` ile Tike lezzetini kendi mekanınızda da yaşayabilirsiniz. Haftanın yedi günü 12.00 ve 15.00 ile 18.00 ve 23.30 saatleri arasında servis veren Tike Levent’te rezervasyon yaptırmak faydalı olur.

Adres: Hacı Adil Caddesi, 4. Aralık No:1 2.Levent, İstanbul
Telefon: (0212) 279 50 70 - 324 87 63 - 64
Tike Levent Paket Servis: (0212) 278 10 76 (pbx)
Fax: (0212) 281 66 66
E-Posta: tike@tike.com.tr

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT