Tumbleweed Tex-Mex Grill - Bar

Yeme İçme Restoran Tumbleweed Tex-Mex Grill - Bar

Mutfak Türü: Amerika Mutfağı

Adres: Askerocağı Cd. No:15/30 Elmadağ Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 243 74 20

Faks: 0212 243 74 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Tumbleweed, 70 şubesi olan Louisville, Kentucky merkezli restoran zincirinin İstanbul halkası. İki yıl önce Profilo Food Court`ta hizmete giren Tumbleweed, 2003 yılında Süzer Plaza`da The Ritz Carlton İstanbul`un altındaki The Shops katına taşındı.

Tumbleweed, Teksas ve Güneybatı Amerika çöllerinde, rüzgarla kökünden koparak savrulan dikenli çalı anlamını taşıyor. Teksas ve Meksika yemeklerinin karışımı olan Tex-Mex mutfağını temsil eden Tumbleweed, özel baharat ve soslarla ateşte pişmiş et, tavuk ve deniz mahsulleri, sote sebzeleri ve salatalar sunuyor.

Orijinal Tumbleweed mönüsü Amerika, Meksika, Aztek ve Maya kültürlerinin harmanlanmasıyla oluşturulmuş. Türkiye şubesinde bu yemekler Türk damak tadına uygun haliyle orijinal mönüye yakın şekilde sunuluyor. Tüm yemeklerin baharat, sos ve malzemeleri yurtdışından getiriliyor. Mönüde Meksika yemekleri, ızgara etler, salata ve başlangıçlar, çocuk mönüleri, hamburger ve tatlı çeşitleri gibi geniş bir yelpaze var. Tumbleweed`in kendine özgü mönüsünün yanı sıra dünya mutfaklarından oluşan alternatif mönüleri de bulunuyor.

Dekorasyonunda kullanılan tüm malzemelerin Teksas ve Meksika`dan orijinal olarak getirildiği Tumbleweed yaklaşık 80 kişiyi ağırlayabiliyor. Ayrıca 60 kişilik winter garden (camekanlı bahçe) yaz ve kış aylarında, yapay gölet manzaralı 60 kişilik summer garden (yaz bahçesi) ise yaz aylarında hizmette. Her iki bahçede de normal menü dışında cafe ve snack bar hizmeti veriliyor. Restoranda bazı günler Latin müzik programları yapılıyor.

Tümüyle yurtdışından getirtilmiş özel donanımlar, ultraviyole su arıtma sistemi, özel klima sistemi, özenle seçilmiş gıdalar sayesinde müşterilere kaliteli ve lezzetli ürünler, göze ve mideye seslenen, konforlu, hijyenik ve huzurlu bir ortamda sunuluyor.

Pazartesi günleri dışında 12.00-03.00 arası hizmet veren mekan, öğlen acelesi olanlara özel snack mönüsü sunuyor. Günün her saatinde taze çekilmiş aromalı kahve çeşitleri lezzetli pastalar eşliğinde sunuluyor. Restoranın barında klasik içkilere ilaveten Pina Colada, Daiquiri, Tequila Sunrise gibi özel kokteyller, margarita çeşitleri, Meksika birası Sol, kaliteli ithal şarap ve biralardan zengin çeşitler ve yerli içkiler bulmak mümkün.

Kapalı otoparkı bulunan Tumbleweed`de kredi kartları geçerli. Gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırın.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT