Velas Restaurant - Bar

Yeme İçme Restoran Velas Restaurant - Bar

Mutfak Türü: Bar, Akdeniz Mutfağı

Adres: İstiklal Cad. Rumeli Han 88/7 Kat:7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 57 51

Web: http://www.velas.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Lezzet, müzik ve muhteşem İstanbul manzarası VELAS RESTAURANT’ta…

Akdeniz mutfağının en güzel ve en özel lezzetlerini sunmayı hedefleyen VELAS RESTAURANT Beyoğlu’nda Rumeli Han içerisinde yer alan VENTO 1878’in içinde kendine özgü tarzıyla 22 Haziran 2005 tarihi itibarı ile hizmete girmiştir. Damak zevkinize hiç uzak olmayan lezzetlerle çok keyif alacağınız mekanda ayrıca tüm İstanbul’u en tepeden izleme şansına sahip olacaksınız.

Akşam saat 18.00 itibarı ile yemek servisine başlayacak olan VELAS RESTAURANT sabah saat 04.00 e kadar hizmet verecektir. Kendine has oluşturduğu mönüsünün yanı sıra tüm özel organizasyonlarınız için grup mönüleri ve akşam üstü barında sunacağı minik kanepeleriyle ve size özel içinizi serinleten aperatif kokteylleri ile de iş çıkışlarında uğrayacağınız bir mekan olacaktır.

Restaurant, bar ve gece kulübü olarak misafirlerini ağırlayan VELAS, sunduğu farklı lezzetler, ayrıcalıklı servis anlayışı ve hizmet kalitesi ile İstanbul gece hayatında yeni bir trend olacaktır.

Kapasite bilgileri: Yaz döneminde 120 kişilik yemekli oturma düzeni ve 180 kişilik bar kapasitesi olan restoranın kış dönemi çalışmaları devam etmektedir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT